Şimdi Ara

L4D2 geldi ama biraz zor geldi bana :))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haritaları öğreneyim diye normal de oynadım biraz.ilk 2 champingde ite kaka geçtik

ama 3. champing in finali berbat zor olmuş yahu. finale gelene kadar 1 tank geldi. final yerinde 1 tank daha geldi.onu öldür 2 tank aynı anda geldi.onuda ite kaka öldürdük tam toplanmaya çalışırken 1 tank daha geldi.

attırıverdim klavyeyi

buda silah dükkanı baskınımız. tam çıktığım yerde bi bukadar daha çeşit vardı

L4D2 geldi ama biraz zor geldi bana :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 17 Kasım 2009; 15:55:24 >

• silah dükkanı olayı iyimiş hacı dawn of dead deki gibi olmuş keza zombi filmlerinin vazgeçilmezi dir bu silah dükkanı yağmalanması iyi olmuş.

bence left 4 dead 2 nin zor olması isabet olmuş.keza cooperative oyun oynamak l4dda ayrı zevktir ben bu sefer versusa çok fazla yüklenmicem.cooperative de kalıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Kasım 2009; 17:04:31 >
  • Vay anacığım ekipmanlara bak.
  • ohaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Vay anacığım ekipmanlara bak.

bir tane ak47 bir tane çakma colt bir tane pıt pıt snaypır gördün diye ne bu iç geçirmeler? Lütfen misyonumuzdan vazgeçmeyelim ve b.k atalım.

Niye 3 tane yeni silah var 56 tane silah koyabilir olmadı cs:s deki bütün silahları import etsinler bu mu yani ? pehhh 50 dolar vericem fazladan 3 silah eminim çok bir özelliği de yoktur.

adhopasduaahuda püffff kendimden soğudum dsajdsodas
  • ben de patladım iyi mi...
    dün wifi access point gitti, xanty ile vs atarken...
    bir de yarın release oluyo sandım... bi açtım steami: PLAY IT NOW!..
    ama download daha %85te...
    anca yatarken biter meret, yavaş indiriyo...
    yarın full time dışardayım...
    artık incelemeleri okuyup girerim
  • beter ol zurrrrrrrrrrani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o silah dükkanı nedir öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

beter ol zurrrrrrrrrrani

Kahrol L4D2, Yaşasın KF

• korsana düşünce direk expertten başlıcam azım sulandı
    normalde geçilmiyosa abowww expertte üfleseler ölürüz herhal çok pis fantaziler kuruyorum şu an
  • gurur dostum expertde çok can çekişmeli sahnelere şahit olacağız şimdiden o adrenaline kendini ayarla korsancı tırsak team forever :D
  • süpermiş
  • l4d de uber pro oynuyoruz
    umarım buna da öle bir mod çıkarda zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

l4d de uber pro oynuyoruz
    umarım buna da öle bir mod çıkarda zevkli olur

uber pro nasıl oluyor ?
  • tüm campaignleri singleplayerda advanced olarak bitirdim.
    bi kaç kere öldüm tabi sanırım 3 bölümü de oynayamadım,
    internet bağlantımın kopuk olmasından offline çalıştırdım, belki son update'i çekmemişti.

izlenmimlerim...
    oyun çok eğlenceli, çeşitlilik doyurucu, silah, zombi, mekan, detay olarak...
    senaryoda bu sefer bir bütünlük var.
    demodaki gibi sistemimi zorlamadı, normal ayarlarda gayet akıcı oynadım.
    (core2duo 2ghz, 2gb ram, 256mb 8600gt ekran kartı ile, 1440-900de orta grafik ayarlarında 45-50 fps)
    l4d'in ilk demosunu hatırlıyorum, no mercy'de iki kısım vardı, expertte bitirememiştim bir türlü.
    ve cadı madı o metro hattında feci gerici bi atmosferdi o zamanlar.
    (kaşarlanmadan öncesi, en öncesi)
    heavy rain ve bataklık kısımlarının bazıları ve bi gece bölümü vardı unuttum, ilk olmanın verdiği heyecanla belki...
    zevkle gerildim...
    5 bölüm ve kısımları da çok orjinal... özetle 50 lirasını hakediyor, abisi gibi.
    l4d1 addonları ile ne kadar uyum gösterecek ileride görecez (valvenin vaadi)
    versus olayını da merak ediyorum, haritalar geniş geniş, ama versusta araştırmaya gelmez walla.
    realizm modunu ise daha oynamadım bile, expert modda da...
    uzun süre meşgul edecek bizi.
    artık iki l4d olduğu için ara geçişlerde de adaptasyonda zorlanmamız olası...
    (örnek: cs 1.6-cs:source arasında olan geçiş. o kadar fark olmasa da fark olacak.)

• Arkadaşlar oyunun zorluk seviyesi nasıldır expert adım atmıyacak kadar zorluyor mu ? ben biraz aşırı zoru seviyorum şayet ilerde expert ile bölümleri dener ve bitirirseniz nasıl olduklarını kısaca anlatırsanız sevinirim ona göre L4D 2 alacağım.
  • Realism modu çok zor olmuş.

en zorlayan kısmı takım arkadaşlarınızı göremiyorsunuz.

yani aldı smoker çekti bi köşeye arkadaşınızı. adamı arayıp bulmanız lazım.normalde renkli renkli görüyorduk arkadaşımızı.

yabancılarla hiç oynamaya gelmiyo. jokey götürüyo beni ama tarif edemiyom nerde olduğumu

expert realism modu çok canlar yakacak,çok çocuk yetim kalacak

versus a gelince gerçekten zor bölüm bitirmek. koordineli bir infected gurubuna karşı nekadar iyi olursanız olun pek şansınız olmuyor.

o yağmurlu bölümde zaten önümü göremiyorum bide takım içi konuşmalarda duyulmaz oluyor.harita bilgimizde 0 olduğundan dolayı dolaşıp duruyoruz. 200 metrelik yolda 5 tane witch mi olur

zaten önümü göremiyom milletle iletişim kuracam diye bağırıp duruyorum witch e dipçik atmışım hopladım yerimden.eşm beni izliyormuş o ara.bu bilgisayar işini bırakmanın zamanı geldi dedi

1 e göre kaos ortamı daha güzel yaratılmış bence.

boomer hakettiği değeri tekrar kazanmış.1 de kusuyodun pusuyolardı biyere hordu indiriyolardı.burda yok öyle

pustukları yere bi tükürüyo Spitter çil yavrusu gibi dağılıyolar

hunter biraz gariban kalmış.alanlar çok açık olduğundan yükseklerden 25 vuraım sevdasi baya bir zorlaşmış.

smoker içinse cennet haritalar.3-4 tane son adamı çek öldür mekanı keşfettim.belki dahada vardır. ayrıca aşağıya çek uzun yolu tekrar dolansın muhabbetide çok var.

charger a gelince. tek seferde adam öldürebiliyor.özellikle ilk otelli haritada.o pencereleri bi denk getirdinmi alıyon adamı uçuyonuz aşağıya.

daha yeni yeni ısınıyoruz bakalım ne stratejiler gelişecek

• Detaylı anlatım için teşekkürler xanty oyunu almamda etkisi olacağı kesin bu anlattıklarının.
  • bu oyununda cıvığını çıkarırlar merak etme millet bağrınır yine böyle oyun olmaz böyle bug olmaz böyle şey olmaz adaletli değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

bu oyununda cıvığını çıkarırlar merak etme millet bağrınır yine böyle oyun olmaz böyle bug olmaz böyle şey olmaz adaletli değil :D

Adalet isteyen kimki

hep surv olacak halimiz yokya.Kanımız yerde kalmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.