Şimdi Ara

L2Loyal C5'ten ilk görüntüler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L2Loyal yeni serverı Hızla biçim kazanıyor.Muhtemelen 1 hafta içinde bütün denemeler yapıldıktan sonra açılması planlanmaktadır. Bütün gece uğraştıktan sonra nihayet Primeval Island'ı yapmayı becerdim uykusuz kaldım ama değdi. :D Loyal playerlarını oldukça güzel bir mekan bekliyor...

• Hayırlı olsun tebrikler ..
  • süper bişey t-reeeexxx istirem
  • ya cok merak ettim bu ejdarhalar nerde arkadasım bi yazarsan sevinirim
  • quote:

.......Primeval Island......

• sen bu işi oqrendin ahmet ellerine saqlık qene dokturmussun
  • ya o dinazorlar c6 da degilmiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C6 da olan bütün herşeyi c5 e koymaya çalıştım yani c5 clienti üstünden official c6 oynayabileceksiniz. Sıradaki projemiz Siege Golemler...
  • siege golem biraz acarmısın ?
  • tahminimce
    warsmitlerin(cucelerin malzeme yapanı) siege golemleri var(bir çeşit summon sayabiliriz ama kullanım süresi ,amacı ve istedigi malzemeler diger sumoonlardan oldukca farklı)
    c6 daki ssiege golemleri c5e eeklemeye calısacak galiba yanlış anladıysam kusura bakma silerim bu mesajı
  • Yok doğru anlamışsın C6 daki siege golemleri c5 e aktarmaya çalışacam biraz karışık bi işlem ama yapılamayacak birşey değil. Şu anda Kamael Weaponları eklemeye çalışıyorum servera %98 bitti son olarak birazdan kullanıcı databaselerinde bir deneme yapacağım bazı itemlerin idleri değiştiği kullanıcı bilgilerinin update edilmesi gerekiyor.
  • serveriniz hayırlı ugurlu olsun iyi işler basarıyorsunuz
    benim lineageyi bıraktım ama bırakmasaydım arada gelir takılırdım sizlerle
  • ya bu canavarların güçlerini bilmiyorum ama ben bir server da oynuyordum l2 forever diye o canavarları kesmek için full pt yapmak gerekiyor tank-healer-covcu ve ii wuran savascilar gidiyordu yani çok zevkli oluyordu full ptlerle birbirimize girioduk ve moblardan silah ve bazı itemler düşüyordu öyle olsa bence çok daha güzel bir yer olur o ada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.