Şimdi Ara

L200 mü yoksa navara mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. ben yeni katıldım bu foruma. şuan araç bakıyorum. sizce 2007-2008 L200 4x4 mü almalıyım? yoksa 2006-2007 4x2 navaramı? aslında ben 4x4 bir araç istiyorum ama. navarada çok kaliteli bir araba. yük taşıma yönünden, yakıt yönünden, arazide, hızda beni hangisi tatmin eder sizce? yardımcı olabilirmisiniz?

• 4x2 navara al derim
  • geçenlerde bir video izlemiştim aynı özellikte l200 ve navarayı önden birbirine bağlamışlar l200 navarayı sürükledi aldı gezmeye götürdü :D
  • 4X4 L200 alabilecekken navara nın yüzüne bakmayın derim. Tabi ben bir mitsubishi fanı olarak objektif yorum yapamam. İkisine de bakın test edin hangisi içinize siniyorsa onu alın.
  • Belki link sana fikir verir
    http://www.euroncap.com/pickup.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy8717

geçenlerde bir video izlemiştim aynı özellikte l200 ve navarayı önden birbirine bağlamışlar l200 navarayı sürükledi aldı gezmeye götürdü :D

O araç Navara değil, Dmax.. Videoya yanlış yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzulga

arkadaşlar. ben yeni katıldım bu foruma. şuan araç bakıyorum. sizce 2007-2008 L200 4x4 mü almalıyım? yoksa 2006-2007 4x2 navaramı? aslında ben 4x4 bir araç istiyorum ama. navarada çok kaliteli bir araba. yük taşıma yönünden, yakıt yönünden, arazide, hızda beni hangisi tatmin eder sizce? yardımcı olabilirmisiniz?

Arazide L200 4x4 ün üstüne pickup bulamazsın, yakıt olarak en cimrilerinden biride L200 dür.
    Navaranın yük taşıma kapasitesi sanırım 650 kg idi, L200 1 ton. L200 ün dönme yarıçapı 5.9 m idi ve en kısa olanda buydu. Şehir içinde de iyi manevra yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ssangyong Actyon Sport'a da bakın bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.