Şimdi Ara

L200 efsanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar l200 kullananlar var mı benim duyduğum kadarıyla çok iyi araçlar şikayetçi olanı görmedim düşünceleriniz veya tecrübeleriniz nedir

Asıl sorumsa şu ben de düşünüyorum ancak 60 70 bin bandında alcağım araç genelde de 200 300 bin km bandında. Kazalısı vs. biraz daha düşük km de bulunabiliyo. O km deki l200 alınır mı motor ömrü parça ömrü ne kadardır bu araçların bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

motoru mitsubishi motoru. taş gibidir. performansı iyiydi. güçlüdür kuvvetlidir. 1 milyon km'yi rahatlıkla devirebilir temiz bir l200.

• Abim kültür bakanlığında memur , kendilerine araziye gitmek icin l200 tahsis edilmişti sıfır km. Araba şuan 160 bin km'de sadece turbo degişmis , ama o arabanın gittiği yolları gördüm çıktığı dağları aman Allahım taş gibi arabadır yani vallaha kendim gördüm ettim.

Ama turbo için iki hafta beklediler parça sıkıntısı vardı serviste :) Ama klimasıda efsanedir bunuda belirteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 11 Ocak 2020; 23:41:44 >
  • Dayanıklı araçtır. Piyasanın en az yakan pick uplarından biridir. Ayrıca arka koltuğu en rahat olanı desem yalan olmaz. Bende hatasız boyasız tramersiz 233binde 2012 model 4*4'ü var. Extradan yükseltme ve çamur lastiği mevcut. Aracı seviyorum ama L200ü satıp ev peşinatı yapmayı düşünüyorum. Yani satılık. Bilginiz olsun.
  • Ya bi tane buldum full donanımlı tam istediğim gibi masraf etmeden al bin vinç vs hepsi var ama 350 binde kafama tek takılan o acaba iş açar mı başıma kaportada hiç bi sıkıntı yok motor da gayet iyi ama ekstra parça masrafı olur mu sonuçta baya kullanılmış

Bugüne kadar hiç parça sıkıntın oldu mu 230 bine kadar hiç şu değişti dedin mi

Yakıt ile ilgili yorum yapamayacağım dikkat etmiyorum çünkü. Ama l200 bir kaç litre daha az yakıyor gibi.

Motor ve şanzuman sorunsuz diyebilirim. O kadar gaddar ve acemi şöfor kullanmasına rağmen 220bine kadar rutin bakımları ve 2 kere baskı değişti

Konfor olarak maalesef navaranın gerisinde.

Arkadan kopmalar navara ya göre daha müsait. Bu hanesine yazılan iki büyük eksi l200 ün arka süspansiyonda makas kullanılmasından dolayı. Kasa boş kullanımda, kuru havada limitleri zorlamadığın sürece sıkıntı yok. Ama ıslak yolda mutlaka temkinli olmak şart.

Yedek parça o kadar aham şaham pahalı değil.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklınıza takılan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Benim yorumum, bende pickup heveslisi olarak normal kullanımda kesinlikle navara tercih ederim. İş için kullanacaksam kesinlikle l200 tercih ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.