Şimdi Ara

L2 Khadia 55x & 7x ( yakında )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir uğraştığımız server için geri sayım başladı artık :)) Server Şuan closed betada test edilmektedir.. 7x olacak serverimiz için daha çalışmalar başlamadı.. 55x online olduktan sonra onun içinde çalışmalara başlayacağız..
    Ayrıntılı bilgiyi sitemiz online olduğunda alacaksınız...

Server Khadia 55x & 7x İnterlude Full Offical (Powered by Depmax64)

Server site : www.l2-khadia.com

Server Yönetim

DeseCrate : Owner & Developer
    Saitx : Main Developer
    PaCman : Main Developer
    Cynydlan : Webmaster & Forum Admin
    Dusty : Head GameMaster & Clientside Developer

Server Donanımı Khadia (55x)

Quad Core Dual Xeon 5410-8-2-WIN -
    Bellek : 8192 MB
    Disk (HDD) : 2X73 GB(SAS)
    Trafik (BW) : 3000 GB
    Port : 100 Mbit
    İşletim Sistem : Windows 2003 Enterprise

Server Donanımı Ankh (7x)

Quad Core Dual Xeon 5410-8-2-WIN -
    Bellek : 8192 MB
    Disk (HDD) : 2X73 GB(SAS)
    Trafik (BW) : 3000 GB
    Port : 100 Mbit
    İşletim Sistem : Windows 2003 Enterprise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 20 Kasım 2010; 12:35:38 >

• Hayırlı olsun da bishop ile kasma yapmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Hayırlı olsun da bishop ile kasma yapmamışsın
    hadi bakalım fazla acele etmeyin yılbaşında büyün açılış yaparnısız yavaş yavaş yapın işlerinizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

hadi bakalım fazla acele etmeyin yılbaşında büyün açılış yaparnısız yavaş yavaş yapın işlerinizi..

Alıntıları Göster
    Sitemiz açılmıştır arkadaşlar.. :) foruma üye olabilirsiniz... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Khan

Sitemiz açılmıştır arkadaşlar.. :) foruma üye olabilirsiniz... :)

Alıntıları Göster
    Server Bugün 3 günlük open beta süresine giriyor arkadaşlar.. herkezi bekliyoruz.. :)
  • quote:

Server Bugün 3 günlük open beta süresine giriyor arkadaşlar.. herkezi bekliyoruz.. :)

Alıntıları Göster
    gelicez inş. patch i ne zaman koycanız siteye ?
  • quote:

gelicez inş. patch i ne zaman koycanız siteye ?

Alıntıları Göster
    saat 9 gibi :) koyucam..
  • quote:

saat 9 gibi :) koyucam..

Alıntıları Göster
    yavvv bekletmeyin o kadar bea sabahtan beri bekliyorum 7 dediler. sende 9 diyon tahammulüm kalmadı. deli gibi kasmak istiyorum bana msn den yola pach i xxxD
  • quote:

Orijinalden alıntı: koroglu28

yavvv bekletmeyin o kadar bea sabahtan beri bekliyorum 7 dediler. sende 9 diyon tahammulüm kalmadı. deli gibi kasmak istiyorum bana msn den yola pach i xxxD

Alıntıları Göster
    betadan sonra wipesiz devamm ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

betadan sonra wipesiz devamm ı?

Alıntıları Göster
    çok büyük bir problem çıkmaz ise devam evet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 29 Kasım 2010; 21:36:51 >
  • quote:

çok büyük bir problem çıkmaz ise devam evet :)

Alıntıları Göster
    serverda olayer olarak biraz sıkıntı var iyi bir reklamla açılış yapmadınız :S bende şans eseri açıldığın öğrendim keşke daha planlı bir açılış yapsaydınız... Server eski loyal tadında exp kolay ama moblar biraz zor :D 3 mage fln anca kesioruz... FS nin olması çok iyi çünkü eski loyalde fsde çok güzel pvpler olurdu o yüzden çok özledim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

serverda olayer olarak biraz sıkıntı var iyi bir reklamla açılış yapmadınız :S bende şans eseri açıldığın öğrendim keşke daha planlı bir açılış yapsaydınız... Server eski loyal tadında exp kolay ama moblar biraz zor :D 3 mage fln anca kesioruz... FS nin olması çok iyi çünkü eski loyalde fsde çok güzel pvpler olurdu o yüzden çok özledim :D

reklam sıkıntısında biraz problemimiz var evet.. ama zamanla daha iyi olcaktır diye umuyorum.. :)
  • quote:

Fs de bishopla cok rahat akasabilirsin tavsiyem bishop ac charlarını kas :D Dun aksam actım bishop 1 sat surdu kasmam sonra gaeri fln kastım 25 30 dk surdu onlar ı kasmak bishop la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xKyubi

quote:

Fs de bishopla cok rahat akasabilirsin tavsiyem bishop ac charlarını kas :D Dun aksam actım bishop 1 sat surdu kasmam sonra gaeri fln kastım 25 30 dk surdu onlar ı kasmak bishop la :D

Alıntıları Göster
    Bu cumartesi akşami nasipse , khadia forumlarinda belirtilen birçok hatayı düzeltip sitede yayınlayacağız. İlgilenen , üşenmeyip yazan , yazıpta takip eden arkadaşlara teşekkürler. Serverin reklamı gerekli maddi destek toplandiktan sonra yapilabilir. Desteğiniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitx

Bu cumartesi akşami nasipse , khadia forumlarinda belirtilen birçok hatayı düzeltip sitede yayınlayacağız. İlgilenen , üşenmeyip yazan , yazıpta takip eden arkadaşlara teşekkürler. Serverin reklamı gerekli maddi destek toplandiktan sonra yapilabilir. Desteğiniz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Khadia daki player sayisi gitgide azalıyor. anlayamadm sorunu. eğer server kapanırsa adminlerimizden başka bir server daha bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 28 Ocak 2011; 10:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Khadia daki player sayisi gitgide azalıyor. anlayamadm sorunu. eğer server kapanırsa adminlerimizden başka bir server daha bekliyoruz..

Alıntıları Göster
    Server ın kapanacagını sanmıyorum.Bence biraz yeniliklere ihtiyac var.Bosslar cıkabilir yada yeni armor eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Server ın kapanacagını sanmıyorum.Bence biraz yeniliklere ihtiyac var.Bosslar cıkabilir yada yeni armor eklenebilir.

Alıntıları Göster
    aslnda rate oynanis guzel ama player yok gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Probis

aslnda rate oynanis guzel ama player yok gercekten

Alıntıları Göster
    playerlar can sıkıntısından bıraktı hiçbibok yoktu serverda inş. yenilikler gelir oynayanlar için yoksa 1 aya 50 playerın altına iner server
  • quote:

playerlar can sıkıntısından bıraktı hiçbibok yoktu serverda inş. yenilikler gelir oynayanlar için yoksa 1 aya 50 playerın altına iner server

Alıntıları Göster
    30-50 sabahları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Probis

30-50 sabahları

Alıntıları Göster
    ugur cok acımasız elestiriyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.