Şimdi Ara

L2 Gracia Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pmfun da bulamadığım bazı sorularıma yanıt arıyorum.

The tome of Ancient Demon diye birşey var, pazarda çok satılıyor bunlar Evil 86 lvl moblardan düşüyor ama ne işe yarıyor ?
    FAME puanı nasıl kazanılıyor ?
    EWS ve EAS rb haricinde spoil yapılarak ta bulunabiliyormuş, spoiler kaç level olması lazım nerelerde spoil yapabilirim ya da en önemlisi SPOIL MAP şeklinde hangi itemlerin nerelerden bulunduğunu gösteren bir link var mı ?

Fire Stone ile silaha level basabiliyorum, bir de fire crystal denen zımbırtı var onda da level 5 e yükseltebiliyorsun deniyor, denedim ama failed dedi. Pazarda stone lar 1kk ya satılıyorsa crystal olanı 1kkk ya satılıyor. Aradaki bu kadar farka rağmen neden lvl atlamıyor ?

300 speed olan bir Aslan var, Strider gibi. Bunu nasıl alabilirim petitiondan mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Google'da ikinci el ram ararken, DH linkini bulup 2004 senesinde üye oluyorum, hala buralardayız :)
  • Hellbound: Increasing Caravan Relation Level / S80 Recipes & Parts

without comments. What is your opinion?

General Informations
    The main purpose on increasing the relation level with the caravan traders on Hellbound is to get access to S80 armor recipes and key materials. All of the needed items are aquired by hunting mobs on Hellbound. Collect Darion Badges and Ancient Tome of the Demon. Ancient Tome of the Demon cam be opened by double-clicking them – they randomly turn into Hidden First Pages, Hidden Second Pages and Demon Contracts. Note; if you are intrested in leveling Hellbound in general, you want to spare the ‘native mobs’, otherwise the whole Hellbound leveling will suffer. To not waste inventory and warehouse slots you should not open the tomes untill you are able to trade them in.

Ancient Tome Of Demon için yukarıdaki gibi bir açıklama buldum, devamı da var. Anladığım kadarıyla S80 armor / jevel recipe ve parçaları için gerekli olan materyalleri sağlamakta kullanılıyor. Çift tıkladığında içerisnden başka bir materyal çıkıyormuş sanırım.

Enchant Weapon ve Armor S için gerekli drop ve spoil listeleri aşağıdaki linklerde mevcut, daha pek çok siteden de bulabilirsiniz.

http://l2.dropspoil.com/item/959/scroll-enchant-weapon-s.html

http://l2.dropspoil.com/item/959/scroll-enchant-weapon-s.html

Attiributte konusu henüz çok yeni. Henüz stonelere alışamamışken bir de crystalleri bulup çıkarmışsınız Ben stonelerin de neye göre çalıştığını anlayamadım açıkçası. Dagger için divine stone attiributte yaptim oldukça iyi oldu, aynısını swordda denedim pek damage artışı sağlamadı. Büyücüler aşağı yukarı belli de, savaşçılar için hangi silaha hangi attiributtenin uygun olduğunu deneme yanılma yoluyla bulacağız sanırım, her ne kadar pahalı bir yöntem olsada.
    Yabancı dildeki açıklamalardan anladığım kadarıyla stonelerle weapon attiributte 150, armor attiributte 300 seviyesine kadar çıkarılabiliyor. Crystal attiributte ile de weaponları 150 den 300 seviyesine, armorları da 300 den 600 seviyesine çıkarmak mümkün oluyormuş. Stone attiributteyi tamamlamadan (weaponlar için 150, armorlar için 300 seviyesine gelinmeden) crystal attiributteyi denemeyin, başarı imkanı yok gibi bir şeyler de yazıyordu ayrıca. Ne olursa olsun attiributte olayında bir başarısızlık ihtimali var. Serverin enchat ratesi ile paralel olduğunu düşünüyorum ben bunun.

• Allah razı olsun bu bilgiler çok işime yaradı

Düzeltme :

Bu arada ben stone ları buldum. Level 4 e kadar fire,water,divine,dark,wind stone ile silaha veya armora basabiliyoruz. Silaha hangi stone ile basarsak onun gücünü veriyor, armora ise tam tersi. Fire basarsanız, water, dark basarsanız divine, wind basarsanız earth p.def alıyorsunuz. Aynı zamanda da m.def de demek bu. Mesela ben necro yum, AM+4 acumene dark stone level 4 yaptım.

Şimdi bunun m.attack, 195. Full bufflu 6820 oluyor m.attackım RB ye crit 9k vuruyorum.

Cabrio's hand +9 var m.attack 202, full buff ile 7200 küsür oluyor m.attack ama RB ye crit ile 7k. Nedenine gelince işte buradaki dark attack level 4 işe yarıyor. Necro da dark saldırısı yaptığı için vuruş gücü çoğalıyor. Fighter lar da nasıl oluyor bilemiyorum fire, dark falan ama genelde pazarda gördüklerim Fire olarak satılıyor yani herkes fire basmış silaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 7 Ocak 2010; 18:45:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Allah razı olsun bu bilgiler çok işime yaradı

Düzeltme :

Bu arada ben stone ları buldum. Level 4 e kadar fire,water,divine,dark,wind stone ile silaha veya armora basabiliyoruz. Silaha hangi stone ile basarsak onun gücünü veriyor, armora ise tam tersi. Fire basarsanız, water, dark basarsanız divine, wind basarsanız earth p.def alıyorsunuz. Aynı zamanda da m.def de demek bu. Mesela ben necro yum, AM+4 acumene dark stone level 4 yaptım.

Şimdi bunun m.attack, 195. Full bufflu 6820 oluyor m.attackım RB ye crit 9k vuruyorum.

Cabrio's hand +9 var m.attack 202, full buff ile 7200 küsür oluyor m.attack ama RB ye crit ile 7k. Nedenine gelince işte buradaki dark attack level 4 işe yarıyor. Necro da dark saldırısı yaptığı için vuruş gücü çoğalıyor. Fighter lar da nasıl oluyor bilemiyorum fire, dark falan ama genelde pazarda gördüklerim Fire olarak satılıyor yani herkes fire basmış silaha

Pazarda gördüğüne bakma bence, elde kalan ihtiyaç fazlasini da satiyor olabilirler. Mesela benim oynaığım final serverda, tanklar kılıçlara genelde holy(divine) basiyorlar... Tyrant/duelist/titanlar fire basiyor... Okuna daggerina water basan da gördüm, fire ya da holy basan da... Ama bu silahlarin etkisi de karşındaki adamın resistleri ile alakalı, yani sen bicağa holy basarsin, karşındaki de 2 tane armor parcasına holy defans bastiysa az işler... Ona göre silah ve armor seçimini çok iyi yapmalisin... Gerekirse fazladan bir iki parca armor basip, farklı attribute kullanman yardimci olur. Ayni şekilde bir iki tane silah da farkli attributelenip kullanılabilir...

Fame konusunda, forumu biraz kariştirirsan bir iki yazı olması lazım. Bir kere daha aynı şeyleri yazmaya ya da bağlantı linki atmaya üşendim valla

EWS çekmek için en güzel yer Chimera of Darknesslerin olduğu yer... Servera göre değişir ama çok güzel oranı, EAS için de HB girişindeki Junior watchmanları spoille....

• TomAmca bilgiler için çok teşekkür ederim, ben daha önce Abyss X300 oynuyordum orada spoil kapalıydı. Sormak istediğim 2-3 kişi spoiler ile gidip cüce spoil atsa ama mageler öldürse yine de eas çekebilir miyim sweep yaparak ?

Birşey daha sormak istiyorum, Book of Giant vardı ismi Giant's Codex olarak değişmiş. Bunların normal olanlarıyla skill basılıyor, mastery olanıyla skill basarken patlarsa bile skiller sıfırlanmıyor. Doğru mu ? Doğru ise yeşil ve gri renkli olanı var giant codex disciple falan yazıyor onlar ne işe yararlar ?
  • bir tanesi skillin türevini değiştiriyor.Örneğin sen Seal of winteri cost yaptın ama değiştirmek istiyorsun.Sanırım discipleydi onla chance ye değiştirebiliyorsun.Diğeri ise sanırım seviye düşürmeydi.Master da dediğin gibi; eğer +8 ise diyelim deadly blow sen riski göze alamıyorsan masteri kullanıyorsun.Master tek kullanımlıklıdır.Eğer başarılı olursa +9 olur kitap gider ama başarısız olursa +8 kalır kitabın yanar.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

TomAmca bilgiler için çok teşekkür ederim, ben daha önce Abyss X300 oynuyordum orada spoil kapalıydı. Sormak istediğim 2-3 kişi spoiler ile gidip cüce spoil atsa ama mageler öldürse yine de eas çekebilir miyim sweep yaparak ?

Party seçeneklerindeki "Random Including Spoil" zaten bunun için var... Sen spoil atacan, DD ler kesecek, sen çekecen... Zaten bu sorduğun olay, düşük rate serverlarin temel kanunudur, sırf spoil çekmek için pt kurulur

Orijinalden alıntı: volkanakar

bir tanesi skillin türevini değiştiriyor.Örneğin sen Seal of winteri cost yaptın ama değiştirmek istiyorsun.Sanırım discipleydi onla chance ye değiştirebiliyorsun.Diğeri ise sanırım seviye düşürmeydi.Master da dediğin gibi; eğer +8 ise diyelim deadly blow sen riski göze alamıyorsan masteri kullanıyorsun.Master tek kullanımlıklıdır.Eğer başarılı olursa +9 olur kitap gider ama başarısız olursa +8 kalır kitabın yanar.

Cost = daha az mana
    Chance = daha çok tutma şansı
    Power = daha fazla vuruş gücü

bir de bir kaç tane daha vardı onlar neydi ?

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

TomAmca bilgiler için çok teşekkür ederim, ben daha önce Abyss X300 oynuyordum orada spoil kapalıydı. Sormak istediğim 2-3 kişi spoiler ile gidip cüce spoil atsa ama mageler öldürse yine de eas çekebilir miyim sweep yaparak ?

Party seçeneklerindeki "Random Including Spoil" zaten bunun için var... Sen spoil atacan, DD ler kesecek, sen çekecen... Zaten bu sorduğun olay, düşük rate serverlarin temel kanunudur, sırf spoil çekmek için pt kurulur

EWS ve EAS spoil edilebiliyor muydu peki ? Ben geçen 81 level necro ile chimera kestim EWS ara ara verdi bana, yani spoil edilebiliyorsa 3 er tane düşücek mi ?

Ancient thome of demon çift tıklayınca içinden Hidden First Page ve Hidden Second Page çıkıyor, bunlar ne işe yarar nerelerde kullanabilirim arkadaşlar ?

Son olarak Aurabird diye bir kuş gördüm üzerine çıkıp şehri dolaşabiliyorsunuz Wyvern gibi ama sanıyorum kale sahipleri dışındakiler de alabiliyor bunu, gracia final de bunu alabilmek için ne yapmak gerekir ?

• http://l2.naturalbornkillers.it/index.php?action=show;type=guide;id=167

S80 quest açıklaması ve hangi parçadan kaç tane gerektiği burada var.
    Chimera kesmekle ara ara Enchant Weapon S düşmesi oldukça garip. Chimera dan bu itemi droplamak 1/10.000 den daha az bir ihtimal. Drop rate 100x bir serverde oynasan bile 1/100 ihtimal olur. Spoil ihtimali de yaklaşık 1/500 bildiğim kadarıyla. Yüksek rateli serverlerde bile spoil ratesini yüksek yapmıyorlar. Yani 3 er 5 er Enchant Weapon S spoillemek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER

http://l2.naturalbornkillers.it/index.php?action=show;type=guide;id=167

S80 quest açıklaması ve hangi parçadan kaç tane gerektiği burada var.
    Chimera kesmekle ara ara Enchant Weapon S düşmesi oldukça garip. Chimera dan bu itemi droplamak 1/10.000 den daha az bir ihtimal. Drop rate 100x bir serverde oynasan bile 1/100 ihtimal olur. Spoil ihtimali de yaklaşık 1/500 bildiğim kadarıyla. Yüksek rateli serverlerde bile spoil ratesini yüksek yapmıyorlar. Yani 3 er 5 er Enchant Weapon S spoillemek mümkün değil.

Server x25,www.l2etf.com sitesi

Buradan böyle 1 saatte 4-5 ews kasabiliyorum ama çok pvp olduğundan pazarda ews ler yine 150-500kk arası satılıyor en ucuz en pahalı şeklinde. EAS lar da spoil ediliyor sanırım çünkü watchman den mage ile bana hiç düşmedi ama cüce ile spoil yapınca her seferinde aldım. Pazarda bunlar da 25-80kk arası satılıyor. Ben al sat yapa yapa 3 haftada 40 milyar para + bir sürü item yaptım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.