Şimdi Ara

L2 ELite OynayanLar Acil Bi Baksın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler l2 elite oynicam updateri indirdim nasi yapacam anlatirmisiniz..

yada kisadan system dosyasini falan atarsaniz iyi olur..

• updater i oyunun yuklu olduu klasorun icine at
    eski systemi sil updater i calistir biraz bekle bu sirada acc al we update bittikten sora yeni gelen system icinden oyuna dal....!
    b kdar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Beyler l2 elite oynicam updateri indirdim nasi yapacam anlatirmisiniz..

yada kisadan system dosyasini falan atarsaniz iyi olur..

abicim neden eliteye baslıosun kı donater doldu o server be bıraktım sırf o yuzden adamlarade +20 elite armor set +22 SA lı S grade silahlar falan bosver bence 1.5 sene elitede oynadım sora boku cıktı yok benım cebım saglam diosan bence en ii c4 serverlaradan biri ama tamamen donater

gerci hala silemedım eliteyı pc de kurulu elim gitmio sılmeye
  • bende +24 bd var hemde donate degil.

bence server cok guzel.

bide +24 pembe acayip parliyor (millet beni gm saniyor).
  • quote:

Orjinalden alıntı: inclc

bende +24 bd var hemde donate degil.

bence server cok guzel.

bide +24 pembe acayip parliyor (millet beni gm saniyor).

Silahında SA varmı gercı fb o kadar onemlı sılah deıldı elıtede daha cok mage sılahları ve bowlar cok aranan sılahlardı neyse onemlı deıl o kadar ben bıraktım elıteyı
  • 24 DB aldim simdide, iyice koptum.

24 DB icin biri ; +4 AQ, +3 BAIUM, +10 Elite Jew. SET ve 20/10/10/10 Elite Light SET offer di, ama vermedim. Cunku 24 itemden serverda sayılılı miktarda var. ve +25 silahinda kirmizi renkte oldugu dusunulurse serverdaki en iyi parlayan silah +24.

Zaten 1 adet +26 var o da gm in arkadasinda. GM gorteri icin vermis ona.
  • Elite gercektende C4 en ıyıyabancı server dıyebılırım kalıtesı cok yuksek bır mıd rate pvp server ama donator cok fazla ben sırf o yuzden orayı bıraktım Dosmac gercekten saglam GM dir ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya birakin onu bunu server gayet guzeldi ama bi zman sonra sıkıcı oldu bende oynuyordum onceden

• resim biraz bozulmus :D

L2 ELite OynayanLar Acil Bi Baksın..
  • BU RESİM L2 elite den degil.
  • cunku requemler zamaninda +23 silah yoktu.
    ve hero listesine surekli bakiyorum. Eger L2elite de bir turk hero olsa ilk ben bilirdim.
    3 senedir bu serverda oynuyorum.
  • requıem lere ne oldu zamanında serefsızler subclass yaptırmıolardı mılletı dogruyolardı baıumun orda !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

requıem lere ne oldu zamanında serefsızler subclass yaptırmıolardı mılletı dogruyolardı baıumun orda !!!

saka yapma o requliem deil zaten ben bayragi oyle koydum bilmiyosan eger gir oyuna beni tanimiyan yok sen gelirken ben donuyodum bide diyon 23 yoktu conkerz in yanindan gecmemissin sen

YOL AL..
  • quote:

Orjinalden alıntı: inclc

cunku requemler zamaninda +23 silah yoktu.
    ve hero listesine surekli bakiyorum. Eger L2elite de bir turk hero olsa ilk ben bilirdim.
    3 senedir bu serverda oynuyorum.

SENDE ogle biz hero olurken sen sub fln biliyomuydun sadece turk hero ben deilim xWilliam ,neb0ula, ben ve 2 kisi daha vardi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sting61

quote:

requıem lere ne oldu zamanında serefsızler subclass yaptırmıolardı mılletı dogruyolardı baıumun orda !!!

saka yapma o requliem deil zaten ben bayragi oyle koydum bilmiyosan eger gir oyuna beni tanimiyan yok sen gelirken ben donuyodum bide diyon 23 yoktu conkerz in yanindan gecmemissin sen

YOL AL..

ne dıon lan sen nasıl konusuosun sen ole ben sana tas mı attım benım senle ılgılı en ufak yorumumum olmadı mesajlaıı adam gıbı okumadan bol kepceden sallamasyon yapma adamın canını sıkma ben elıteyı bırakalı 2 sene oldu 3.5 seneden fazla zaman once oynuyodum kım gıderken kım donuyomus sen kımlerı tanııosun elıtede la**k bı daha artıslık yapma bana anlamadan dınlemeden uslubumu bozdurdun bana ılk kez ıkıncı kes bozdurma agzımı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sting61

quote:

YOL AL..

ne dıon lan sen nasıl konusuosun sen ole ben sana tas mı attım benım senle ılgılı en ufak yorumumum olmadı mesajlaıı adam gıbı okumadan bol kepceden sallamasyon yapma adamın canını sıkma ben elıteyı bırakalı 2 sene oldu 3.5 seneden fazla zaman once oynuyodum kım gıderken kım donuyomus sen kımlerı tanııosun elıtede la**k bı daha artıslık yapma bana anlamadan dınlemeden uslubumu bozdurdun bana ılk kez ıkıncı kes bozdurma agzımı

pardon yanlis alinti yapmisim sana deil dier elite deil dien vatandasa yazmistim onada dediklerim gecerli

• ok ozaman sende kusura bakma bırden parladım yanlısa yanlısla karsılık verdım ozur dılerım...
  • simdi soyle bi aciklama yapayim,
    benim kuzen L2elite de c3 den beri oynuyor. ve c3 de DB ler cikti ortaya yoktur. server c3 den c4 e gecince DB oldu. ve bende yaklasik 2.5 sene once basladim bu servera en yuksek silah +22 di. +23 kimsede yoktu yani. once gm in arkadaslarinda goruldu o yanip sonen silahlar. Bende surekli hero listesini takip ediyorum eger bir turkun ismi olsa bilirdim. olay budur yani.

zaten hero olmak icin 23 silah yetmez, en az 3 adet rbj olmali. ve daha bi dunya sey.
    bide okcu insan hero bloodsimple zaten. o senin dedigin zamanlar delirumun lideri bloodsimple okcu human hero du. ben bunu biliyorum. Zaten olay bundan ibaret.
  • Bende sana katılıorum bloodsimple ın oldugu elıtede human okcu hero cıkmas cunku odur sebebı ıse dosmac ın kankısı olması bende netmania klanındaydım nıkolasın klanında sora requıem lerle bırlestıler ben askere gıttım geldım +23 ler peydah olmus +20 elıte armor setler cıkmıs ve serverın %75 ı donate olmus bende bıraktım yaklasık bırakalı 2 sene oldu !!!!
    ordakı arkadaslarımı ozledım

MilanBaroS - hurremsultan - sıcksoul - soultakerz- mısterıojr - tursılmatık - zıko - gofi -ve daha bırcok arkadas ey gıdı gunler hey...
  • kim dedi human okcu class i die ustelik bu foto bloodyspimle fln biraktiktan cook sonra illa bayramlik agizimi actircaniz bana inanmayan inanmasin cok bi tarafima takmiyom siz gibi nooblari boss ring lazimmis adam kesemiyon sanki dagger class im tmm konuyu kapatin isterseniz inc misin ne boksun benle ugrasma bos konusmakta ustune yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.