beyler benim arkadaşın l2 ekranı acayip büyümüş düzeltemiyor ne yapmalı?benim davetimle L2 Dragonlanceye başladı ama ekran öyle olmuş optionstan düzeltemiyormuş ok a basamıyormuş bende yardım edemedim :S oyunu 2 kere baştan kurmuş ama bişi değişmemiş ne yapmalı?bana aynen şu mesajı gönderdi bi bakın isterseniz...
Arkadaşlar ben lineageye başladım 1gün oynuyodum takıldı... Bende pc ye res. attım sonra bidaha oyuna girdiğimde ekran boyutları inanılmaz büyüdü... Optionstan düseltmeye çalıştım... 600x800 işeretliyorum mesela ama alttaki okey gözükmüyo entere fln basıom olmuya nasıl düselte bilirim... Oyunu kaç kere silip yükledim bişi deişmedi...
İşte print screende gördüğünüz küçük fotoğraf benim tüm ekranımı kaplıyor...
NOOLR BİR ÇARE BULUN...
1 yol aoyunu ac alt+enter yap pencere seklinde olacak oyun ordan kendi ekranına göre ayarlarsın lineageyi
2.yol sistem klasörü içindeki options dosyasını notdefreti ile aç üsten 3 veya 4 satrıda ekran çözünürlügü ile ilgili yer var oraya 1024*768 yap düzelmesi lazim
3.yol sistem içindeki options dosyasini sil . lineageyi normal çalistirdigin gibi çalistir
çok saol valla arkadaş adına da teşekkür etmemi istediişe yaramış
critical error veya ctrl+alt+del den kapattigin zaman bu sorun ortaya cikar alt+enter halleder