Şimdi Ara

L][NoeL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında açılacak haberleri ileticem.Teşekkürler.Rusia Server

• site?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ivanov12

Yakında açılacak haberleri ileticem.Teşekkürler.Rusia Server

açıldığında yazsaydın ya? açılmamış bir serveri neden şimdiden duyuruyorsunki ? ? :S
  • Sanane?adam olana duyuruyorum o kadar?
  • muhtemeden server bilgileri yok mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

muhtemeden server bilgileri yok mu.

Dun senmiydin bizim servera gelen yoksa l2 efsanemiydi
  • Arkadaşım biz şimdi hangi statlara göre bu servera başlamamızı bekliyorsun?..

elinde mademki hiçbir bilgi yok buraya reklam yapmanada gerek yok bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

ben
  • quote:

quote:

quote:

ben

Haaa emrahcim kusuraba bakma dun seninle pek ilgilemedik papaz cikti ne guzel kasioduk senide kastiricaktim ama iste GS Fb gibi bizim ezeli rakipler bian pvp hirsindan seni unuttuk kusura bakma neden hemen ciktin serverdan anlamadim aslinda ama neyse herzaman bekleriz kapmiz acik ben burak selman Hep ordayiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 14 Ağustos 2008; 17:26:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben

Haaa emrahcim kusuraba bakma dun seninle pek ilgilemedik papaz cikti ne guzel kasioduk senide kastiricaktim ama iste GS Fb gibi bizim ezeli rakipler bian pvp hirsindan seni unuttuk kusura bakma neden hemen ciktin serverdan anlamadim aslinda ama neyse herzaman bekleriz kapmiz acik ben burak selman Hep ordayiz...
    gelisim itemleri geri vermek icin di benim yerim belli.www.l2ownage.com. burda ben 4ay+ oynuyom. hero idim her kez tanir. onun icin baska servere gidemem.

• quote:

Sanane?adam olana duyuruyorum o kadar?

Başta sen kendin adam oLmayı öğren bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

quote:

Başta sen kendin adam oLmayı öğren bence

bencede arkadaşım zaten açtığın topic hiçnormal bir topic değil.. zaten senin yaptığın yanlış olan birde millete adam ol felan hesabı laflar sayıyorsun...

• arkadaşlar ben size açılacak bir serverin haberini verdim bunda ne gereksiz konuşmaya ne de beni küçük duruma düşürecek hakka sahib kişilerde değilsiniz (paşha)
  • yaw simdi ki l2 oyunculari sani kucuk yas insanlar. bi yanlisini gorse hemen kucuk dusuruyor veyaut noob yerine getirior.

bu direktman size deil genel olaraktan.
  • Ya akardesim ister acilmamais serveri duyurusn isterse
    acilmis veya hic acilmayacak sacma bulursan cvp yazmassin takmassin illa tartismak amacinsa git siyaset meydanina fln katil birak adam naparsa yapsin.

Sanki hosting parasaini senmi veriosun isterse 312312 tane sacma sapan konu acar admin gerekeni yapar lu7tfen boyle boyle abidik gubidik seylere takilmayin Relax amq
  • teşekkürederim lütfen beni tanıyan arkadaslar msn adresimi bilen arkadaslar l2 ile ilgili bir şeyler konuşmak üzewrer sizi yarın aksam nette bekleyeceğim Paasha
  • en azndan ufak bi bilgi werilir reklam yapilmadan once low rate olacak yada turk serveri olacak c4 c5 c6 vs her neyse...
    bole bilgi verilmeden reklam yapmak sacma
  • ozaman yonetimden konuyu kaldirmalarini isteyin.
  • quote:

once adam gibi konusmayı ogren sonra server hakkında bilgi ver veya topic acma amacında post kas yoksa su topicin hic bi amacı yok ne site ne rate rusia server demisin cok bilgi vermisin ty anca kirletmeye yararsın forumu (redflag lol.)
  • Lineage gibi bi forumda serverların hatalarını ön plana çıkarmak o serverin topiğine başka reklam yapmak gibi işler yapmıyorum benim gibi olanlar yapmıyor ve hala senin gibiler burada olduğu gibi saçmalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.