Şimdi Ara

(¯`·._)Ëlëkt®ønîk (v)ûzîk Tøplùlúğu(¯`·._) (Henüz 17 kişiyiz) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laz, şimdi ben bu Reason,Cubase gibi programları nerden bulabilirim?Hani yollarda program satanlar falan war onlarda var mıdır?Yoksa bu progamlar onların eline düşecek cinsten değil mi?Dediğin kadarıyla bu programlar alınması gereken güzel programlar.İkisini de edinmem lazım
  • Lisanslı olarak almaya çalışsanız bu işin sonu yok çünkü programlardan hariç olarak sample cd'leri plug-in'ler vesaire hep parayla satılıyor,benim ilk başladığım program Reason 2.0'dı,2002 yılı civarında Ankara Maltepe Pazarı'ndan almıştım,şu anda korsan cd piyasası hakkında bir bilgim yok ancak bulunamamaları için tek sebep internetten rahatça bulunabilir olmaları,korsanların pek satamamaları olabilir...
    *warlock*:ahhh i've got some stuff to do . you can continue to with play fire and frost.
    *mage*: but you also play with elements ? 'huh'
    *warlock*:i am USED TO.but now only shadow can feed my soul
  • size bi şarkı öneriyim teşekkürleri sonra kabul ederim

York feat. Angelina - Iceflowers (mind one vs. infra remix)

şarkı hakkında yorumları görmek isterim doğrusu
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • www.djkursu.com

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

size bi şarkı öneriyim teşekkürleri sonra kabul ederim

York feat. Angelina - Iceflowers (mind one vs. infra remix)

şarkı hakkında yorumları görmek isterim doğrusu

Valla şarkı biraz garip
    Rewire teknolojisi Propellerhead ve Steinberg tarafından geliştirilmiş, programlar arası iletişimi sağlayan digital ses protokoludur. Hem Mac hem de PC ortamlarında kullanmak üzere yaratılmıştır. Sanal kablolama (virtual cable) programlarını saymazsak bu teknolojiyi de bir çeşit programlar arası kablolama gibi tanımlamak mümkündür.

Rewire teknolojisini barındıran 2, 3 hatta 4 programı aynı anda kullanmak mümkündür. İşlemciniz 2 programın rewire teknolojisi kullanmadığı zamanlardaki harcadığı cpu gücünü çok daha azını kullanır. İşlemciniz de yorulmaz sizin sinirleriniz de.

Rewire teknolojisini size host programınızdan rewire olarak çalıştırdığınız programı gerçek zamanlı kullanmanıza olanak tanır. Örnek: Cubase SX ve Reason veya Nuendo, Reason ve FL studio veya FL studio5, Reason. Kısacası destekleyen host programınız altındaki rewire uyumlu porgramları kullanmak gibi.

Bazı programlar rewire desteklemesine karşın slave çalışmaya mahkumdur.

ÖrN:Reason,Virsyn Tera gibi

Bu programlar ancak bir host programı altında rewire çalışma özelliğine sahiptir. Örn: Cubasesx, FL studio5, Nuendo gibi.
    ( yazar : makalin - Muzikolog )
     (¯`·._)Ëlëkt®ønîk (v)ûzîk Tøplùlúğu(¯`·._) (Henüz 17 kişiyiz)

Gordugunuz gibi rewire teknolojisi cakewalk-reason-cubase-FL studio gibi programlarla aynı sekilde birlikte kullanmaya yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ianfrt -- 19 Eylül 2006; 21:33:59 >

Life is Funplaying *Disturbed*

• Cubase'in son versiyonu da kırıldı,ünlü Audio Software Cracker takımı H20 bir daha Cubase'i kırmayacağını açıkladı çünkü çok uğraşmışlar....

sizlerle yeni loopları paylaşmaya geliyorum
  • Tamam senide ekliyorum

Dj Yahel - Avalanche
    Dj Yahel - Atmosphere

johan gielen ve john digweed da unutmamak lazım ve tabi daha fazlası

Eklersen sevinirim..
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

hey dostum beni unutman affedilmez bir hata....

Dj Yahel - Avalanche
    Dj Yahel - Atmosphere

johan gielen ve john digweed da unutmamak lazım ve tabi daha fazlası

Eklersen sevinirim..

artık 17+1 = 18 kişiyiz
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • jarre vangelis kitaro yanni favorilerimdir..
    iyi bir dinleyiciyimdir,dj değilim fakat müzisyenim..
    gruba dahil olmak isterim...
  • İnsanlar elektro müziği pek bilmeden ortaya dj ebesininşeyi türünden karışık bazen alakasız parçaları yazıyorlar ne yazıkki neyse ben bu türü dinleyipte kraftwerk i bilmeyenlere krafwerk öneririm en azından elektronun babalarıyla bi tanışın beğenmeyebilirsiniz ama adamlar 70 lerde yapmış ve klipleri filan insanı etkiliyor o zamanki teknoloji ve bugünkü durum zaman yolculuğu yapmış gibi olursunuz ayrıca video sitelerinde kliplerini izleyebilrsiniz günümüzden.
    Ruhum bu tarzlar ile kah coşuyor, kah dinleniyor.
    Trance ve New Age türüne ait güzel, nitelikli üretimleri dinliyor, dinlemeye devam ediyorum.
    Intel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz/MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3/GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V/SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0/WD 4TB Red/WD Caviar Green 2TB/Samsung 2TB HD203WI/ CORSAIR 400R 80PLUS 750W/ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit/ASUS DRW-24B5ST 24X/S-LINK SL-525 5.25"/HP w2207/LOGITECH G105/LOGITECH G500/THERMALTAKE TT eSPORTS PYRRHUS MEDİUM/POWERCOM BNT-1000AP 1000VA LINE INTERACTIVE/LOGITECH Z5500/WD 3,5" 3TB+5TB My Book USB3.0 -/WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0/
  • ekle peder benidee.......
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.