Şimdi Ara

L-Karnitin ve Carnifit Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

L-Karnitin kullanmayı düşünüyorum ancak birde Carnifit diye bir ürüne rastladım bu ikisi arasındaki fark nedir ?

• Kartinin bi halta yaradığı yok boşa para verirsin alma boşver. Çok istiyorsan termojenik yağ yakıcı al ama yağ oranın %12 nin üstündeyse diyet ve cardioyla verirsin zaten pek gerek yok. Yeşil çay içip protein ağırlıklı beslen yeter.
  • L-Karnitin sıvı, tüm vücutta depo edilmiş olan yağları yakmak için önerdiğimiz ürün. Özellikle fiziksel aktivite ile kilo verdirir. Her 2 ölçekte(60 ml) 2000 mg L-Karnitin içerir. Carnifit ise, aynı mantıkla çalışan ama 500 ml'de 2000 mg L-Karnitin içeren tek içimlik üründür.

Karnitin ürünlerini doğru zamanda ve doğru miktarda kullanmak lazım. Ancak bu şekilde etkisini gösterir. Mutlaka antremandan en az 15 dakika önce, 2000 mg L-Karnitin içerecek şekilde kullanmak lazım. Müthiş terletir, enerji verir ve düzenli kullanım ile bedensel küçülmeyi görürsünüz. Daha hızlı sonuç almak için bu ürünler takviye şeklinde kullanılır. Yoksa diyet ile kilo verilebilir. Ama bu da diyetin tek başına etkili olacağı anlamına gelmez. Özellikle kilitlenmiş olan yağların yakımında Karnitin çok etkilidir.

Multipower L-Carnitine
    Weider L-Carnitine

İkiside Alman markasıdır ve kullandıkları ham madde Carnipure'dur (dünyadaki en kaliteli karnitin ham maddesidir).

Saygılar,

• Bilgilendirmeler için teşekkürler arkadaşlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.