Şimdi Ara

L CARNİTİNE Mİ TERMOJENİK Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar göbek çevremdeki ve göğüs bölgemdeki fazla yağlardan dolayı kilo vermek istiyorum aslında kilom boyuma göre çok fazla değil ama yağlanma çok bunları göz önüne alarak bana termojenik mi l carnitine mi veya üçüncü bir ihtimal olarak cla mı önerirsiniz ?
    Maddi durumdan dolayı üçünü veya ikisini aynı anda alamıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Hiç birine gerek yok dostum. Boy kilo yağ oranı ve günlük aktivitene göre günlük kalorini hesapla sonrada bundan azar azar kısarak azaltıcak şekilde bir diyet hazırla. Herşeyi milimetrik hesap et böylece açık verdiğin için yağ yakacaksın. Tabi bunu sporla testeklemelisin. Kardio ve ağırlık antremanlarını iyi kombine edersen olur. Benim tavsiyem eğer yağ oranın %15 üstü değilse kas oranını arttırman böylece yağı yakman kolaylaşır yağı yakıncada altından Yılmaz Morgül çıkmamış olur. Yoksa büyük armutken kilo verir küçük armut olursun. Yani bu iş ben sadece belimdeki ve göğsümdeki yağları yakmak istiyorum fazlasına gerek yokla olmuyor. Vücut bir bütündür şurdan yakıyım burdan yakıyım diye bir durum olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyet işin %95'i kalan %5 için ne aldığın çok da önemli değil ama termojenik hapların uykusuzluk nabız artışı gibi yan etkileri var ve içinde çoğunlukla kafein yeşil çay ekstresi var kendin de alabileceğin şeyler git bir l-carnitine al illa alıcaksan kas kaybı olmasın istersen taurinli felan bcaa öneririm üstüne sabah kahveni iç öğle akşam vakit buldukça yeşil çay sana zaten termojeniğin etkisini verir hem de dozaj kontrolü kendi elinde olur rahatsız olursan azaltırsın.
  • https://usa.scitecnutrition.com/products/bcaa-glutamine-xpress
    Ben bunu kullanıyorum bulabilir misin türkiyede bilmiyorum ? Kıbrıstan aldım .
  • Selamlar,

Bu ürünün Türkiye'de olup olmadığını bende bilmiyorum, daha önce bir kaç arkadaşım tavsiye etmişti bana da.
    Fakat kendi kombinasyonunu oluşturabilirsin. Yada hazır kombinasyonlar var, ara ara indirime giriyor.
    Bu ürünü tavsiye edebilirim Lcarnitine + CLA kombinasyonu
    https://www.supplementler.com/urun/hardline-form-3-kombinasyonu-5877

Bölgesel zayıflama dediğiniz şey çok zor fakat beslenmeye dikkat eder yeterli kardiyo yaparsanız amacınıza ulaşabilirsiniz.
    Tabiki kas kaybetmemekte önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.