ben kullanıyorum. Aslında etkisi yok diye pek çok söylenti var biliyorsunuz. boşuna kullanıyorsunuz diyen araştırmalar mevcut
ancak spor hekimliği asistan dr bir üstad carnithine performansı arttırıyor yağ yakımını hızlandırıyor ama zararları konusunda bilgimiz yok dedi
bende bir yanetkiye denk gelmediğim için kullanmaya karar verdim
antremandan 30 dk önce 1 gr kullanıyorum şimdilik ancak yazın ciddi kardiyoya başlayınca 2.5 gr ye kadar çıkabilirim.
2 gr ye kadar hiç bir yanetkiye rastlanmamış. bunu kanıtlayan pek çok bağımsız araştırma var. zararı var denilen bir araştırmaya denk gelmedim. Artık deneyeceğiz bakalım
tamam
arkadaşlar liqid mi tablet mi hangisi daha iyi
bir yakınım kullandı kısa bir süre sonra baş ağrısı ve baş dönmesi , halsizlik gibi şeyler ortaya çıktı.Pek tavsiye etmem.
cla l-carnitine i destekler. Elbetteki bu haplardan bir mucize beklemeyin.Spor ve diyet konusunda kararlı olmazsanız tüm paranız çöpe gider.
tamam :)
1 saat sonra kullncm ..
arkadaşlar sizce protein desteği bir işe yarar mı?
l- carnitine yerine elma sirkesini öneririm.1 kaşık elma sirkesi 1 kaşık bal bir bardağa koy iç sabahları aç karnına.bazen spor yaparsın ama bir türlü bazı bölgelerde ki yağlardan kurtulamazsın işte l-carnitine o zaman işe yarıyor diye biliyorum.kesin bilgi değildir önceden araştırdığımda karşılaşmıştım bu bilgiye...
aralıksız 1 yılını doldurmadan protein tozu dısında ek besin kullanmanı tavsiye etmem zararlı demiyorum ama şimdi cok erken kullanma
Kullanıyorum, faydasını gördüm.
Spordan 20 dk önce 1500 lük sıvı alıyorum.
22 kilo verdim ve bu kiloyu verirken carnitine in faydası olduğunu düşünüyorum.
Hocam ben de 42 kilo verdim ve 34 kilosu yağ kalanı su bu arada da 5 kilo kas kazandım 1 yıl içerisinde. Bu süre içerisinde 2 ay boyunca günde 1 gram L-Carnitine(500 mg sabah 500 mg antrenmandan yarım saat önce) kullandım. Ama yağ yakımımda bir hızlanma olmadı. Ki L-Carnitine aldığım için daha ağır kardiyo yapıyordum. Her hafta da diyetisyende profesyonel tartı da tartıldığım için bu kadar emin konuşabiliyorum.
arkadaşım hem vücut çalışıyorum hem de tıpçıyım karnitin yağ asitlerini sitozol den mitokondriye taşıyıp yağ oksidasyonunu yani yağ yakımını sağlayan bi enzim .Düz mantık ne kadar çok enzim o kadar yağ yakımı kilo vermek istiyosan al karnitin i
Ben de kardiyodan önce alıyorum faydası oluyor. Fakat öyle aşırı değil yağ yakımına +%5,%10 arası fazladan bir getirisi oluyor diye tahmin ediyorum. Cla ile birlikte kullanmaya kalktığımda bünyemi alt üst etmişti o yüzden başka ürünlerle birlikte önermiyorum. Bununla birlikte gözlemlerim/kullanımım sonucu yeşil çayın kilo vermede toplamdaki etkisi carnitine ve cla'dan çok daha fazla. Hem de doğal bir içecek.
aynen öle kardeşim yeşil çay.Aynı zamanda cardio günlerinde zeytin yağı,C vitamini almak lazım.Zencefilde faydalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme