Şimdi Ara

L.A Noire Oyun İçin Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim iyi diye düşünoyurm.i5 2500K msi gtx 560 ti 4 gb ram.Oyunu yükledim 1280x1024 te son ayarlarda kasma olarak oynuyorum.Düşük ayarlarda da kasma var.Bu oyun bu kadar sağlam mı ?
    Veya farklı birşeylermi yapmamız gerek sorun için.Skidrow ve crack te yaptım.Ama kasış var oyun içinde.Yardımcı olursanız sevinirim.

• kasma sorunu sistemle alakalı olabilir diyecem ama bu oyun çok gereksiz kasıyor o yüzden sistemine mana bulmak saçma bu oyununda gta gibi gereksiz kasma sorunu var belki bu kasma olayı orjinal olanlarda yoktur çünkü onlara yama çıkmıştır kesin
    Intel i9 12900F 2.40Ghz 30Mb 16 Çekirdek 1700P/MSI Pro Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart/Revenge Nitro Cold 300 Intel / Amd Destekli Argb Fanlı Infinite Panel Cpu Işlemci 360mm Sıvı Soğutma Sistemi/Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz/ Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC /SAMSUNG 860 EVO 500 GB 2.5" SATA3 SSD 550/520/KINGSTON HYPERX FURY 120 GB SSD/Seagate Barracuda 3tb 3.5" 7200rpm 64mb/Kingston 1TB NV2 Gen4x4 NVMe M.2 SSD/Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa/HIGH POWER 850W 80 GOLD 14CM FAN TAM MODULER GUC KAYNAGI/ASUS TUF Gaming VG279QM1A 27 inç 280Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

kasma sorunu sistemle alakalı olabilir diyecem ama bu oyun çok gereksiz kasıyor o yüzden sistemine mana bulmak saçma bu oyununda gta gibi gereksiz kasma sorunu var belki bu kasma olayı orjinal olanlarda yoktur çünkü onlara yama çıkmıştır kesin

Belki oynayanlar vardır bir patch felan yokmu sistemim sağlam yani bf3 çalıştırıyor bunumu çalıştıramıyacak.
  • patch varda steam ustunden yukleniyor ama oyunun korsansa nette arastır korsan patchlerde var ;) bide ekran kartını drectx ini guncelle bendede sninkine es deger bi sistem var fulde rahat akıcı oynuorm;)

-npd -str -nonv
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

birde şunu denermisin
    LANLauncher.exe den options kısmına gelip command line kısmına aşağıda verdiğim kodu yapıştırıp ok'a bas

-npd -str -nonv

yok dostum değişen birşey .Bu komutlar nedirki
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZealotTR

quote:

birde şunu denermisin
    LANLauncher.exe den options kısmına gelip command line kısmına aşağıda verdiğim kodu yapıştırıp ok'a bas

-npd -str -nonv

yok dostum değişen birşey .Bu komutlar nedirki

hocam ben o kodları LA Noire konusunda görmüştümde kasma sorunu yaşayanlar kullansınlar diyordu bi arkadaş

buda açıklamaları

str Enable single threaded renderer, which may improve performance
    or compatibility on some systems.

-npd Disable the 'D3D_PUREDevICE' flag from device creation. May help
    if you have graphics compatibility issues.

-nonv Disable Nvidia 3D support.

• Oyunda zaten 30 FPS limiti var. İlk oyunu açtığımdada sistemim kaldırdığı halde rahatsız edici kasmalar vardı. "[Romulus]" arkadaşın dediğini yap. Kasmalar gidiyor. Bide oyunun yeni çıkan DX11 patchini yükle ben yükledim. hem performans çok iyi hemde grafikleri bir daha hoş oldu

Orijinalden alıntı: Leak_55

Oyunda zaten 30 FPS limiti var. İlk oyunu açtığımdada sistemim kaldırdığı halde rahatsız edici kasmalar vardı. "[Romulus]" arkadaşın dediğini yap. Kasmalar gidiyor. Bide oyunun yeni çıkan DX11 patchini yükle ben yükledim. hem performans çok iyi hemde grafikleri bir daha hoş oldu

tam anlamadım bende directx 11 kurulu zaten.Oyun için ayrı birşeymi var link verirmisin

Orijinalden alıntı: ZealotTR

quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

Oyunda zaten 30 FPS limiti var. İlk oyunu açtığımdada sistemim kaldırdığı halde rahatsız edici kasmalar vardı. "[Romulus]" arkadaşın dediğini yap. Kasmalar gidiyor. Bide oyunun yeni çıkan DX11 patchini yükle ben yükledim. hem performans çok iyi hemde grafikleri bir daha hoş oldu

tam anlamadım bende directx 11 kurulu zaten.Oyun için ayrı birşeymi var link verirmisin

Ben DX11 derken oyuna daha 1 ay önce getirilen DX11 patchini kastettim. Benim sisteme bak bende l.a noire full ayarda hiç kasmıyo dx11 falan hepsi açık. Hiç kasmıyo. İstersen sana DX11 patch linkini atayım (bulabilirsem)

•  L.A Noire Oyun İçin Kasma Sorunu

hocam bu ayarlarda hiç kasmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 18 Mart 2012; 21:59:48 >

birde şunu denermisin

-npd -str -nonv

Kardeşim bunlar read me kısmında yazan bazı şeyleri devre dışı bırakan komutlar çogu kişide kasma bitmiş ama bnm iki pc dede kasıyo şmdi laptopda oynuyorm game booster flash bellek takıp media booster(flash ın hafızasını bilgisayarınkine ekler gibi çalışıyo ve sistem hızlnıyo) kullanıyorum görev yöneticisinden öncelik atıyorum oyuna bi de şarza takıyorum üstüne bi de windows olay günlüğü nü evre dışı bırakıyorum bir de üstüne bu komutları yazıyorum ama nedense düzelmiyor halbuki laptop un özellikleri iyi :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinkutakiri

quote:

birde şunu denermisin

-npd -str -nonv

Kardeşim bunlar read me kısmında yazan bazı şeyleri devre dışı bırakan komutlar çogu kişide kasma bitmiş ama bnm iki pc dede kasıyo şmdi laptopda oynuyorm game booster flash bellek takıp media booster(flash ın hafızasını bilgisayarınkine ekler gibi çalışıyo ve sistem hızlnıyo) kullanıyorum görev yöneticisinden öncelik atıyorum oyuna bi de şarza takıyorum üstüne bi de windows olay günlüğü nü evre dışı bırakıyorum bir de üstüne bu komutları yazıyorum ama nedense düzelmiyor halbuki laptop un özellikleri iyi :((((

ekran kartı driverın güncel mi sistem özelliklerini yazarmısın birde

• tam bilmiyorum laptopda bu pc normal pc ama ekran 2 gb ram 4 işlemci i5 bayağı iyi laptop şmdi skidrow crackle deniycem
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.