Bildirim
L.A. Noire Complete Edition Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yukarılara doğru. _____________________________ -
Tüh PC ye alıcak olsaydın steamde 4 dolar civarıydı oyun.İndirim süreside bitti.Ben D&R dan almıstım önceden 120 tl civarına.Complate almanı tavsiye ederim ama orda biraz pahalı olmuş. _____________________________ 
PSN:FurkanCetin -
Yazdığın fiyatları görünce şaşırdım 65 TL'ye satmıştım. Comp. Edt. _____________________________ -
Complete ile normalı arasında çok fark varmı ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Complete ile normalı arasında çok fark varmı ?
Comp. Edt. bütün .dlc'ler mevcuttur._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: orkun.t
quote:
Comp. Edt. bütün .dlc'ler mevcuttur.
Complete edition olan oyunların hepsinde, bugüne kadarki oyunla ilgili çıkmış tüm dlc ler oluyor değilmi ?_____________________________ -
quote:
Yazdığın fiyatları görünce şaşırdım 65 TL'ye satmıştım. Comp. Edt.
Almayalım mı yani? Bana da çok pahalı geldi açıkçası. Ama normal versiyonunu alıpta sonradan DLC leri indirirsem zarar etmiş olmaz mıyım?_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Comp. Edt. bütün .dlc'ler mevcuttur.
Complete edition olan oyunların hepsinde, bugüne kadarki oyunla ilgili çıkmış tüm dlc ler oluyor değilmi ?
Evet._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhar
quote:
Almayalım mı yani? Bana da çok pahalı geldi açıkçası. Ama normal versiyonunu alıpta sonradan DLC leri indirirsem zarar etmiş olmaz mıyım?
Hayır. Forum 2.elinde comp. edt. çok uygun fiyata bulabilirsin gittigidiyor'da fiyatlar biraz pahalı gözüküyor._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhar
quote:
Almayalım mı yani? Bana da çok pahalı geldi açıkçası. Ama normal versiyonunu alıpta sonradan DLC leri indirirsem zarar etmiş olmaz mıyım?
Hayır. Forum 2.elinde comp. edt. çok uygun fiyata bulabilirsin gittigidiyor'da fiyatlar biraz pahalı gözüküyor.
Saol yardımın için hocam. Fakat 2. el almak pek bana göre değil, uygun bir zamanı beklerim artık._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler