Şimdi Ara

KZ2||TURKZONE[klan davetiyesini almak için yapmanız gerekenler] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
0
Favori
13.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Geçen Gün Boşamı Konuştuk,Neler Olmuş Ya...

Bunun Bir Oyun Olduğunu Unutmayın Arkadaşlar,Böyle Şeylere Gerek Yoktu...

Orjinalden alıntı: Strongiron

Mistik kardesim senide sildim OgzTonY bunun sıcaklıkla bi alakası yok baska forumdan gelipte ukalalık yapan sensin EMIR VERIR GIBI KONUSAN SENSIN BIDE USTUNE GELIP hem suclu hem guclu konusan sensin ben nediyim sana gulerim deymez derim hatta bu msj ı bıle atmama gerek yokta nese sen baska yerde takıldıgın forma gero don bılıyorum nerde oldugunu onun ıcın huzurumu bozma yada bozmayın huzurumuzu

Son kez birşeyler söyleyim...
    geçen forumda gelipde
    abi bizi dışlıyorlar yardım at diye pmyi atanda sendin
    sonra nolduysa forumdan atılmışsınız.Ordan bi kuyruk acın var galiba bizlere...

bu forumdada sen yokken ben vardım yeni gelmedim ...
    Neyse blocked yapıyorum
    Bazı arkadaşlarda anlamış çıkmaya bile başlamış teker teker.
    sizin klana başarılar...

saygılarımızla>>> Cf takımı(hiçbirzaman liderim kaptanım diye övünen konuşmalarla yapmadım,biz bir takımız birimize birşey denilirse hepimize denilir;birimiz birşey söylerse hepimiz söylemiş oluruz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 28 Şubat 2009; 12:33:15 >

• ya bu ne ya iyice çoluk cocuk oyununa çevirdiniz bu işi birbirini çekemeyenlerle doldu burası ya bu oyun oyun kafanıza sokun bunu

"HAYAT VERENIN KULUYUM"
  • @OgzTonY

kanka seni bilen biliyo zaten . sıcak bi ortam kurmaya çalıştığın çok açık ama görüyosunki bazen anlaşılamıyabiliyosun.
    diğer arkadaş seni tanımadığı için kesinlikle yanlış anlamış ve gereksiz muhabbetler olmuş.
    konunun iyice gereksiz yerlere yönelmemesi için konuyu uzatmamanı rica edicem senden.
    çünkü uzadığında çok daha kırıcı olucaksınız birbirinize karşı ,durum bunu gösteriyo.

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

@OgzTonY

kanka seni bilen biliyo zaten . sıcak bi ortam kurmaya çalıştığın çok açık ama görüyosunki bazen anlaşılamıyabiliyosun.
    diğer arkadaş seni tanımadığı için kesinlikle yanlış anlamış ve gereksiz muhabbetler olmuş.
    konunun iyice gereksiz yerlere yönelmemesi için konuyu uzatmamanı rica edicem senden.
    çünkü uzadığında çok daha kırıcı olucaksınız birbirinize karşı ,durum bunu gösteriyo.

Tamam abi girmiyceğim zaten bu konuya
    başka sitelerden rakiplerle oynarız
    akşama klan davetiye kısmına bak herkese yolluyacağım

• Bende Çıktım Beyler...

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • Clan Şuanda Strongiron Arkadaşımızda Madem Herkez Çıktı,Bu Konuyu Kitlemesini Rica Ediyorum Yöneticilerden.

Benim veya Bizim Amacımız Ne Kavga Etmek,Ne Clan Maçı Yapmak Sadece Eğlenmek.

Oyunumu Aldım ve Strongiron'dan Rica Edip Clan'ı Oyunda Bana Devretmesini Söyleceğim.Daha Sonra Yeni Konu Açar Girmek İsteyeni Alırız Arkadaşlar...

Konuyu Raporluyorum,Daha Fazla Tartışma Yaratacak Mesajlar Atmayın Lütfen...

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.