Aynen hocam dediklerinize katılıyorum, aynı şekilde düşünüyorum. Benim profesyonel işim değil sonuçta müzik. Kendimce indirimlerden faydalanarak birkaç kulaklık aldım. Geçen sene dövizin düşük olduğu zamanlarda almıştım bir kısmını şimdi olsa almam mesela :-) 450-TL'ye falan aldığım kulaklığın sıfırı 1500-2000 TL olmuş. Hepsini de kullanıyorum zaman zaman. Güzel bir hobi fakat benim için çok fazla para harcamaya gerek yok. TYPE C DAC konusunda maliyetine satışa koyarsanız bile bu işten zevk alan biri mutlaka fırsatı görecektir. Çünkü ülkemizde bu tür ürünler pek yaygın değil henüz. Özellikle de markasız fiyat/performans ürünü olanları. Fiio'nun ürünleri var genelde. O yüzden Aliexpress'ten falan sipariş ediyor insanlar. Mesela hepsiburada'da var bizimkilere benzer şekilde bir tane: 11T için hangi dac almak lazım sorusuna gelince bunun cevabı yukarıda saydığım nedenden ötürü çok zor. Spesifik olarak Aliexpress'te bu ürünleri yorumlayan insanları takip etmeye kalıyor iş denk gelirse binde bir... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 2 Kasım 2022; 0:7:54 > |