ben venox 250 lik motor gördüm ve daha önce scooter kullandım şimdi de vitesli chopper tarzı bir motor düşünüyorum gösterişi fena olmasın büyük gibi görünsün ama çok da büyük olmasın istiyorum. yani motorun tipini (zevk meselesi neticede) değerlendirme dışında tutun ve ona göre cevap verin lütfen. ben daha ziyade yakıt olsun, sürüş zevki olsun, dayanıklılık olsun, sesi, performansı olsun bu anlamda yorum bekliyorum. bu motoru kullanmayanlar cevap yazmasın lütfen. bu sitede bir çok şeyi kullanmadan etmeden, yakınından dahi geçmeden cevap yazan çok sayıda insan var ve acaip sinir oluyorum bu tip yorumlarda bulunanlara. yani çocukça sadece bir şeyin tipine gücüne bakıp yorumda bulunanlar var ve ben bu tip insanların yorumlarını istemiyorum. gerçek kullanıcılar yazsın yada çevresinde kullananlar varsa onların yorumunu bekliyorum. saygılar
dostum venox kullanmışlığım yok ancak kymco'nun arkasında dururum bir sürü motorunu atv'sini sürdüm kullandım uzun süre hiçbirzaman başımı ağrıtmadı ufak tefek problemler çıktı oda benden kaynaklıydı parça sıkıntısı yok
Etrafımda çok fazla kymco kullanıcısı var, hiç şikayet eden duymadım varsa da ufak tefek şeylerden. Servisi kaliteli, yedek parça sıkıntısı yok, kısacası güzel motor.
Ben çok kısa bir süre Venox kullandım deneme amacıyla. Oturma pozisyonun rahat, V motor sebebiyle titreşim yok. Ancak 2 kişi binişlerde egzos sıkıntı çıkarabiliyor. Yakıt tüketimi hakkında fikrim yok ama tahmini olarak 100 kilometrede 3,5 litre yakacağını düşünüyorum