Bildirim
Kyle xy tarzı dizi yada film
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Heroes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten bu tarz bir dizi yada film mi ve surukluyormu
quote:
Orijinalden alıntı: WindySide
Gerçekten bu tarz bir dizi yada film mi ve surukluyormu
Ilk bölümü izle gayet iyi dizi,boşluğu doldurur
Yapma ya okadar iyimi kyle xy ye bayıldım ya başka.
Güncel başka bilen yokmu
quote:
Güncel başka bilen yokmu
Arkadaşın dediği dizi heroes çok iyidir. Sadece bir insandan değil yeteneği olan bir çok insandan bahsediyorlar dizide. Alcatraz izleyebilirsin o dizide çok iyidir. Keşke devam etse. Birde Kyle xy gibi değil ama o tarz bilim kurgu sevdiğine göre beğeneceğini düşündüğüm terranova. İzle beğenmezsen bunları tekrar konuşalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Briareus25
quote:
Güncel başka bilen yokmu
Arkadaşın dediği dizi heroes çok iyidir. Sadece bir insandan değil yeteneği olan bir çok insandan bahsediyorlar dizide. Alcatraz izleyebilirsin o dizide çok iyidir. Keşke devam etse. Birde Kyle xy gibi değil ama o tarz bilim kurgu sevdiğine göre beğeneceğini düşündüğüm terranova. İzle beğenmezsen bunları tekrar konuşalım.
Teşekkür ederim hocam kyle xy tarzı film lazım bana :) :) aşırı beğendim yıllardır arıyordum bu diziyi bi arkadaş söyledi 3 günde 2 sezon bitirdim :SSS bölüm kalmadı :SS
-
quote:
quote:
quote:
Güncel başka bilen yokmu
Arkadaşın dediği dizi heroes çok iyidir. Sadece bir insandan değil yeteneği olan bir çok insandan bahsediyorlar dizide. Alcatraz izleyebilirsin o dizide çok iyidir. Keşke devam etse. Birde Kyle xy gibi değil ama o tarz bilim kurgu sevdiğine göre beğeneceğini düşündüğüm terranova. İzle beğenmezsen bunları tekrar konuşalım.
Teşekkür ederim hocam kyle xy tarzı film lazım bana :) :) aşırı beğendim yıllardır arıyordum bu diziyi bi arkadaş söyledi 3 günde 2 sezon bitirdim :SSS bölüm kalmadı :SS
Güzel dizi kardeşim. Zihin gücü falan heroesta da var aynısı. Sene 2007-2008 de Kyle XY izleyen birisi olarak Alcatraz sevebileceğini düşünüyorum. Bir izlemelisin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Güncel başka bilen yokmu
Güzel dizi kardeşim. Zihin gücü falan heroesta da var aynısı. Sene 2007-2008 de Kyle XY izleyen birisi olarak Alcatraz sevebileceğini düşünüyorum. Bir izlemelisin.
Unutmadan söylemek istedim. Kyle XY ve Herores izleyen bir ev arkadaşım vardı üniversitedeyken. Zamanın meşhur oyunu cod 4 oynamaktan ders çalışamamış sınavın birinde psikopat psikopat hocaya bakarken yakaladık bunu. Sen ne yapıyorsun hayırdır dediğimizde.
-ŞŞşşş şimdi ona cevapları söyletcem konsantre mi bozmayın.
Cevabını aldık. Aman fazla kaptırma kendini unutma bunlar fanii şeyler bilim-kurgu
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Güncel başka bilen yokmu
Unutmadan söylemek istedim. Kyle XY ve Herores izleyen bir ev arkadaşım vardı üniversitedeyken. Zamanın meşhur oyunu cod 4 oynamaktan ders çalışamamış sınavın birinde psikopat psikopat hocaya bakarken yakaladık bunu. Sen ne yapıyorsun hayırdır dediğimizde.
-ŞŞşşş şimdi ona cevapları söyletcem konsantre mi bozmayın.
Cevabını aldık. Aman fazla kaptırma kendini unutma bunlar fanii şeyler bilim-kurgu
hmm inşallah güzel bir film bulurum.
-
Güncel ++++ -
heroes cok sacma kyle xy yi anlarım adamın beyin gücü var dizi de bir kız var cocuk annesi bi anda uyandıgında adamlar ölü görüyor cok sacma geldi biraz daha iyi diziler yada filmler yokmu ? -
Bu tarz dizilerin babası bence;
The 4400
http://www.filmdizitavsiye.com/the-4400/ -
Bir de "Misfits" var. İlk bölümüne bir bak istersen.
http://www.filmdizitavsiye.com/misfits/ -
Diğer film ve diziler için listeyi inceleyebilirsin.
http://onedio.com/haber/dogaustu-yeteneklere-ilgili-olanlar-icin-5-film-5-dizi-444671
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X