Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tanak

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Kurgunun içine ettiler ergenlik çağındaki bebelerin aşk hikayesine döndürdüler diziyi...

bebelerin aşk hikayesi fikrine katılıyorum. ama dizide bir sıcaklık vardı. düzgün diyaloglar vardı. neyse zaten bitti
    yapacak bişi yok. ama aslında bu hikaye cok daha aksiyonlu bir dizi de olabilirdi.

ABC Family olunca pekte aksiyon beklenmez bence.
  • zaten başka kanalda olsa diye düşünmüştüm.
  • Evet arkadaşlar acı haberi verelim..

Kyle XY bitti.. bugün son bölümü çıktı, henüz altyazı yok..
  • Malesef.. son..
    Keyifli bir diziydi yazık oldu.
  • Yuh ya dizi böyle iyi giderken,sonlandırmaları...

Valla ben çok seviyordum diziyi,şu fazla abarttıkları aşk hikayeleri bile sıkmıyordu.Garip bir içine çeken sıcaklığı vardı dizinin.Bitmesi çok kötü oldu
  • The End
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

The End

• Severek izliyorum. 2. sezonda gençlik dizisine dönüştüğü yorumlarına bende katılıyorum. Ama yinede güzel. Bitmesine üzüldüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt Aykaç -- 18 Mart 2009; 22:36:17 >
  • İzledim guzel bire bolumdu ama bana son gibi gelmedi. bence dizi devam edecek.

nerde eder nasıl olur bilmem ama hikaye yarım kaldı kafamızda bir son yazamayacagımız sekilde hem de :)
    belki de genclik dizisi formatından bir aksiyon dizisine donusur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 19 Mart 2009; 9:23:04 >
  • Böyle final olmaz
    Bu dizi devam eder...
  • Evet yapımcılar gene yapacaklarını yapıp bizi aptal yerine koydular ve diziyi yarım bir şekilde bitirdiler. Aynı şeyi 4400 de de yaşamıştım daha önce dediğim gibi. Bu şekilde biteceğini bilsem bu diziye de başlamazdım.
  • bitmemiştir arkadaşlar öyle saçma şey olur mu?
  • bence ya abc family e tepki koyup boyle acık bir son hazırladılar ( size de sezon finaliymiş gibi gelmedi mi?)
    ya da devam edeceginin sinyalini vermek istediler.

YUrtdısı forumlarda da aynı tepkiler var herkes boyle bir sondan mutsuz
    ama bircogu da bunun boyle bitmeyeceğini devam edebileceğinin dusunuyor

hatta film olarak devamının cekileceğini bile dusunenler var.

tabi bir de abc family e herkes saygılarını sunmuş
  • ben de sanki bir sezon finali olduğunda hem fikirim temelli bitirmek isteselerdi daha başka bir final izlerdik sanıyorum
  • hangi dizi böyle biter ya!! çok açık bırakmışlar devamı gelebilir gibi duruyor..
  • dizi lost tarzı filanmı yoksa komedimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

dizi lost tarzı filanmı yoksa komedimi?

ikiside deil
    Dizi ormanda uyanan Kyle isimli kahramanımızla başlar. Kyle'ın normal bir genç olmadığın farkedilmesi uzun sürmez. Trager'larla yaşamaya başlayan Kyle geçmişinin peşine düşünce olaylar gelişir. Perdeler aralandıkça yeni sorular ortaya çıkar ve dizi sürekli merak uyandıran akışını sürdürür.

Olaylar daha çok lise yaşlarındaki gençler arasında yaşandığından bilim kurgunun yanında güzel bir gençlik dizisi olarakta takip edilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

hangi dizi böyle biter ya!! çok açık bırakmışlar devamı gelebilir gibi duruyor..

Banada öyle geldi ama belli olmaz
  • Resmî olarak duyurdular 10. bölümde biticek diye. İnşallah bi süpriz olur.. böyle son olurmu ya?

Edit: Arkadaşlar imdbye bakarken ilginç bir şeye rastladım.

Michael Cassidy türkmüş..
    Date of Birth
    26 October 1976, Turkish Republic of Northern Cyprus
    sician, Hal (Halil) Ozsan was Born in Northern Cyprus in 1976 and grew up in East London, UK where he attended the prestigious Brentwood School. While there he won the

http://www.imdb.com/name/nm1230639/bio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 20 Mart 2009; 17:46:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Resmî olarak duyurdular 10. bölümde biticek diye. İnşallah bi süpriz olur.. böyle son olurmu ya?

Edit: Arkadaşlar imdbye bakarken ilginç bir şeye rastladım.

Michael Cassidy türkmüş..
    Date of Birth
    26 October 1976, Turkish Republic of Northern Cyprus
    sician, Hal (Halil) Ozsan was Born in Northern Cyprus in 1976 and grew up in East London, UK where he attended the prestigious Brentwood School. While there he won the

http://www.imdb.com/name/nm1230639/bio

O adamı ilk gördüğümde bi sıcaklık sezmiştim zaten

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.