Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan izlerken en çok keyif aldığım dizilern başında geliyor ama bitebilir dedikoduları can sıkıyor :S
  • Açıkçası severek izlediğim bir dizi olmasına rağmen güzel bir sonla bağlarlarsa bitmesine üzülmem. Nedeni de gereksiz yere yıllarca bir dizinin sürdürülmesini doğru bulmuyorum. insan belli bir süre sonra kopuyor çünkü. lost 5 yıl olmuşi heroes 3 smallville 8 yıl prsion breka vs. vs. son zamanlarda nihayete ulaşan bir dizi görmedim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

Açıkçası severek izlediğim bir dizi olmasına rağmen güzel bir sonla bağlarlarsa bitmesine üzülmem. Nedeni de gereksiz yere yıllarca bir dizinin sürdürülmesini doğru bulmuyorum. insan belli bir süre sonra kopuyor çünkü. lost 5 yıl olmuşi heroes 3 smallville 8 yıl prsion breka vs. vs. son zamanlarda nihayete ulaşan bir dizi görmedim ben

Haklısın ama Kyle XY'da 3. sezona geldik ne bileyim sanki konuya yeni giriş yapılmış gibi geliyor bana En azından 4 sezon sürseydi

• quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Açıkçası severek izlediğim bir dizi olmasına rağmen güzel bir sonla bağlarlarsa bitmesine üzülmem. Nedeni de gereksiz yere yıllarca bir dizinin sürdürülmesini doğru bulmuyorum. insan belli bir süre sonra kopuyor çünkü. lost 5 yıl olmuşi heroes 3 smallville 8 yıl prsion breka vs. vs. son zamanlarda nihayete ulaşan bir dizi görmedim ben

Haklısın ama Kyle XY'da 3. sezona geldik ne bileyim sanki konuya yeni giriş yapılmış gibi geliyor bana En azından 4 sezon sürseydi

Valla zamanında 4400 ü de severek izlerdim. 4. sezon sonunda şak diye yarıda kesip bitirdiler. çok uzun süren dizilerin akıbeti genelde izleyicileri merakta bırakarak sonuçsuz bir şekilde sonlandırmak oluyor.
    Onca zamanımı harcamışın kaç bölüm izlemişim 4400ü. böyle olacağını bilsem hayatta başlama bile. Benim korkum bu diziyede böyle olması

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Valla zamanında 4400 ü de severek izlerdim. 4. sezon sonunda şak diye yarıda kesip bitirdiler. çok uzun süren dizilerin akıbeti genelde izleyicileri merakta bırakarak sonuçsuz bir şekilde sonlandırmak oluyor.
    Onca zamanımı harcamışın kaç bölüm izlemişim 4400ü. böyle olacağını bilsem hayatta başlama bile. Benim korkum bu diziyede böyle olması

Genelde reyting kaygısı yüzünden yarıda bir yere bitirmek için küt diye hikayeyi kesiyorlar 4400 öyle oldu ama kyle da yavaş yavaş fakat çok güzel ilerleyen bir senaryo var umarım onun gibi olmaz

• 5. Bölüm ve alt yazısı çıkmış haberiniz olsun Ben yarın akşam izleyeceğim ..
  • kyle gene günü kurtardı güzel bi bölümdü
  • daha izleme fırsatım olmadı. ama dizinin bitecek olmasından dolayı üzülerek izleyeceğim kesin.
  • Dizide Olaylar Ne Çabuk Gelişiyo Öyle Ya Bitmesi Normal
  • biraz önce izledim cok güzel bir bölümdü.

Latnok olayı hızlandı. Jessi nin ultimatomu cok iyiydi.

bana bir sezon daha sürermiş gibi geldi. umarım doğru hissetmişimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

biraz önce izledim cok güzel bir bölümdü.

Latnok olayı hızlandı. Jessi nin ultimatomu cok iyiydi.

bana bir sezon daha sürermiş gibi geldi. umarım doğru hissetmişimdir.

İnşallah.
  • 6. bölümü çekip Türkçe altyazı olmamasına rağmen izledim ve çok iyi de anladım. İzlemeyi bitirince Divxplanet'i tekrar kontrol ettim ve İngilizce altyazının çıktığını gördüm. Alın size spoilerların efendisi

Kyle, Latnok'a gidiyor. Nicole'un hastane faturası eve geliyor. Ödeyemeyecek durumda oldukları için Kyle onlara yardım etmek isteyip bilimsel bir yarışmaya katılıp bir icat yapmaya çalışıyor ve böylece ödülü kazanabileceğine inanıyor. Bölümün sonunda ise Jessi, Kyle'a onu sevdiğini itiraf ediyor.

• 6 bölüm için hala alt yazı cıkmadımı acep?
  • Altyazı zerothh tarafından yarın akşam yüklencekmiş.Sanırım bu akşam başlamış çevirmeye...
  • güzel bir bölümdü. su an dizi orta seviyede gidiyor. bitecekmiş hissi vermiyor
  • Alt yazı çıkmış
  • Dizi fena gitmiyor ancak Kyle ve Jessinin çoğu zaman saftirik saftirik bakışları ve çocuksu davranışları sıkmaya başladı beni,dizi ilk başladığında Kyle'ın davranışları çok göze batmıyordu ancak hala bu şekilde olması rahatsız etmeye başladı,ikisi de dünyanın en zeki insanları hatta zeki kelimesi bile onlar için yetersiz kalıyor ancak hala ilkokula giden çocuklar gibi hareket etmeleri ve konuşmaları baydı biraz,

ayrıca yine bu ikiliye sahip olan bir ailenin para sıkıntısı çekmesi de inandırıcılıktan uzak oluyor,1-2 saatte tıp kitaplarını deviren ve uzman doktor seviyesine gelebilen,2 günde uçabilen kaykay icat edebilen Kyle artık kendine göre bir işe girsin de para kazanmaya başlasın.

dizinin ana konusuna dair hikayenin de artık çok fazla açıklanmayan ve bilinmeyen bir kısmı kalmadı zaten en fazla 2-3 bölümde latnok vs. az bilinen konular açıklanıp bitebilir yani dizinin bu sezon bitmesi çok da beklenmedik birşey olmaz,devam edecekse de ana hikayeden ayrı olarak her bölüm Kyle ve ailesinin başına gelen ilginç olaylar ve Kyle'ın maceraları şeklinde devam eder sanırım.

• Bu Jessi ne kadar salak ya

©em Dediklerine tamamen katılıyorum..Hele şu son iki bölümde konu fazla ilerlemiyor..
    Birincisinde kaza ve hastahane olayı ikincisinde ise para bulma olayı dışında bi olay yoktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 20 Şubat 2009; 16:43:52 >
  • quote:

Hiç hatırlatmasaydın keşke şu 4400'ü

Resmen insanları aptal yerine koyarak ve umarsızca bitirdiler güzelim diziyi seyircisine saygıdan insan 1 sezon daha yapar sonunu bir yere bağlar sonra final yapar şakadanak diye saygısızca bitirilmez hadi 1 sezon oynamıştır dizi tutmamıştır bitir 4 sezon oynat sonra hop dizi bitti de

Kyle XY'ye gelirsek henüz yeni bölümlere başlamadım 10 bölüm biriksin sonra izlerim her hafta bölüm beklemeyi sevmiyorum

Gelegelelim dizinin bu sezon bitirilmesine gerçekten çok üzüldüm Kyle'ı özliyicem doğrusu umarım güzel bir final yaparlar diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: tanak

güzel bir bölümdü. su an dizi orta seviyede gidiyor. bitecekmiş hissi vermiyor

Zaten tek korkumuzda o ya ..
    Biticekse yavaş yavaş sağlam bir sona doğru gidilmeli ama öyle bir durum yok şuan.
    Aniden bitmez inş..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.