Şimdi Ara

Kyle Xy Finalini Anlayan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün izledim ama sonunu anlamadım . Anlatacak biri var mı ?

• Final yapmadı ki. dizi iptal edildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Final yapmadı ki. dizi iptal edildi

Ben şu kadını filan anlamadım onu demek istiyorum . Yani micheal ilekyle 'ın kardeş olmasını filan
  • Dizi iptal edildi devam etseydi öğrenirdik.
  • Peki şimdide heroes'u izliyeceğim galiba heroes 'ta kyle xy gibi yarım bitiyormuş yada lost gibi saçma doğru mu ona göre başlıcam yoksa dexter izlicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Peki şimdide heroes'u izliyeceğim galiba heroes 'ta kyle xy gibi yarım bitiyormuş yada lost gibi saçma doğru mu ona göre başlıcam yoksa dexter izlicem

Hatırladığım kadarıyla Heroes final yapıyordu ama 1. sezon dışındakiler bir işe yaramaz sen direkt Dexter a geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Peki şimdide heroes'u izliyeceğim galiba heroes 'ta kyle xy gibi yarım bitiyormuş yada lost gibi saçma doğru mu ona göre başlıcam yoksa dexter izlicem

Hatırladığım kadarıyla Heroes final yapıyordu ama 1. sezon dışındakiler bir işe yaramaz sen direkt Dexter a geç

Hocam peki dexteri bitirince ne izlememi onerirsin ? Mesela kyle xy , vampir gunluklerindeki gibi hem macera olsun hem ask olsun istiyorum . Boyle filmler var mi bildigin ve acaba heroesun sadece ilk sezonunu izleyim mi ? Herkes ilk sezonun guzel oldugunu soyluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.