Şimdi Ara

KYK Yurtları nasıldır? Kalınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye İzmit te KYK yurdunda kalmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
    Kyk yurtlarında kalanlar görüşlerini belirtebilir mi?

• ben edirnede kalıyorum o kadarda fena değil ama her ilde değişebilir
  • ben balıkesirde'kinde kalma teşebbüsünde bulundum kaçıcak delik aradım :)
    her yerde farklı olabilir şartlar ama düşünün odada priz bile yoktu, ben olsam hiç ateşe atlamazdım
  • doğru değişiklik gösterebilir kalacağın yurdu soruştur hatta git bak odalarında piriz olmayan yurtlar var telefonunu etüd odalarında şarj ediyosun tabi

başında bekliyosun beklemezsen telefonu bir daha şarj edemiyorsun

kuzenim Denizli de kalırken boğazına bıçak dayadılar yatakta yatarken olaya bak zinciri almışlar (gerçi sonra bulduk vatandaşı o bıçağı yedirdik ama) bence imkanın varsa 3-5 fazla ver özel yurtta kal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hexflood

doğru değişiklik gösterebilir kalacağın yurdu soruştur hatta git bak odalarında piriz olmayan yurtlar var telefonunu etüd odalarında şarj ediyosun tabi

başında bekliyosun beklemezsen telefonu bir daha şarj edemiyorsun

kuzenim Denizli de kalırken boğazına bıçak dayadılar yatakta yatarken olaya bak zinciri almışlar (gerçi sonra bulduk vatandaşı o bıçağı yedirdik ama) bence imkanın varsa 3-5 fazla ver özel yurtta kal.

yav ben 1.5 sene denizlide kaldım, pamukkale yurdu güzeldir diyecektim ki senin yazını okudum, nasıl bi olaymış ki o, yurtta cok olaylar oldu, kürt olayları falan ama genelde cok zevkliydi. rahattı da, 3 kız 2 erkek bloğu vardı aksamları bütün millet bahçeye iner süper olurdu ilk aylar.. özledim şimdi ama bu yazdıklarım 2 sene önceydi.. şimdi de pek bi farkı yoktur diye düşünüyorum..

@ muhacir

kalacağın yerin yurdunu kyknın sitesinden arastır bak, bazı yurtlar 6 kişilik odada banyo wc, priz gibi olanaklar oluyo, bazıları yatakhaneli, prizsiz.. biz yurtta ketılda makarna bile yapıyoduk, arkadasın kucuk tvsi vardı hatta, tüp müp ev gibiydi bazı odalara cocuklar halı sermişler.. süperdi yaa..özledim o günleri.. cok iyi dostluklar, muhabbetler, geyikler oluyo yurtta.. arkadas kantinden kola calıyodu, kapaktan bedava cıkıyodu yüzsüz gidip bedavasını da alıyodu ya, hey allahımm

• haftaya gidip gezicem yurdu. beğenirsem dilekçemi verip kaydımı yapmaya çalışcam. açık kontenjan varmış sanırsam. öss zamanına bırakmak istemiyorum. bu arada 2. sınıfa geçicem seneye.
    bu sene evden gitgel yaptım. gitgel 130km çekilcek iş değil.
  • devlet yurtlarının çoğunun odalarında priz yoktur arkadaşlar düşünün priz olsa ocağına kadar herkes dayanır elektiriğe nasıl kaldırsın tesisat onu

ben bursa da kaldım ilk 2 sene etüd odalarında şarj edilebiliniyodu artık şarj dolapları var boş bulduğun kutuya telefonunu koyuyosun kapağına kilidini takıyorsun benim yurttaki tek şikayetim gürültüydü gecenin köründe kovalamaca oynarlardı koridorlarda bağıra çağıra şarkı söyleyen mi istersin birbirlerine bağıran mi o yüzden sınav dönemlerinde arkadaşlarda kalırdım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben zaten haftada en fazla 4 gün kalıcam. hafta sonları ailemin yanına dönücem. bütün günde işlerim olucağından sadece akşamları yatıya gidicem yurda. sizce de kyk en iyi tercih olur değil mi? yoksa belediyenin veya üniversite vakfının yurtlarına bakıcam.
  • haftasonu eve gideceksen özellere o kadar para dökmene gerek yok bence benim 2 arkadaşım bursaya yakındı her haftasonu eve giderlerdi...
  • Ben istanbul'daki abdi ipekçi yurdunda 3 ay dayanabildim. Odalarda elektrik prizi olmamasına rağmen her odada lambanın anahtarından kaçak çekilmiş elektrik prizleri ve elektrikli ısıtıcal mevcuttu. Banyo belirli saatlerde ve çok kalabalık olurdu. Duşlardaki ahizelerin çoğu kopuktu ve belimden daha aşağıda bulunan çeşmenin altına girip banyo yaptığımı bilirim. Hele bazı odalarda balık kızartanları da görünce fazla dayanamadım, yemedim içmedim eve çıktım. Gerçi son zamanlarda yurtların bakımdan geçirildiğini okumuştum ama kalmadan önce gidip mutlaka gez kalacağın yurdu. Kapısından girince " hoşgeldiniz " yazısı yerine "yurt taksidini ödediniz mi?" yazan bir kurumdan ne beklersiniz ki :))
  • evet ya öyle bir yazı vardı hey gidi günler bi sene oldu mezun olalı
  • Yurttan yurda değişir ve ayrıca senin standartlarına göre de değişir.

Aynı yurt kimine göre lüks otel gibidir kimine göre cehennem gibidir.

Bence imkanın varsa yurdu bi ziyarete git, izin veriyorlar.
  • yukarı
  • kyk yurtları maddi yönden iyi yemekleri ihale sonucu oldugu için berbat tabuldot ta yemegini yiyosun ki bu askere gitmeden önce tecrübe yaptırıyor sonra her yurdun ortalama tarzı aynıdır çarşafları erkeklerinki mavi kızlarınki pembe olur binaların bodrum katlarında kantinler olur iyi kazıkçıdır ama ben et soteyi özledim internet kafe bilordo cafe bol bol yeşillik kızlar erkekler felan filanla her gün sıcak su iyi gelir kız arkadaşına kokmassın yurt ile okulun yakın olursa deymesin senin keyfine yol paran cebinde kalır ha ilk zamanlar güzel gözükür sonra b_ku çıkar yok ülkü ocagı yok sol ocagı seni içine çekekmeye başlarlar bu benim görüşüm sen gitmeden önce araştır saglıgın için ama yurttaki ortamı hiç bir ortama degişmem helede odadakiler senin kafa denginse bu söylediklerim her yurtta olmayabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.