Şimdi Ara

kyk yurtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
6
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tecrübeli olanlar cevaplarsa sevinirim hiçbir bilgim yok çünkü, genelde çıkıyor mu yoksa burs gibi nadiren mi çıkıyor? bir de okula yakın olan mı çıkıyor yoksa o şehirdeki herhangi bir kyk yurdu mu çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben bildiğim kadarını yazabilirim.

Ailenin sosyoekonomik durumu, özel durumlar (öncelik vs.), kayıt olduğun üniversitenin yaşadığın şehirden uzaklığı vs gibi durumlar göz önünde bulundurulup bir liste hazırlanıyormuş, buna bağlı olarak asil ve yedek listede yer alıyorsun. Asiller direk yerleştiriliyor, yedekler de yedekteki sırasına göre yurtlara zaman ilerledikçe yerleştiriliyor. Yani aylar sonra da çıkabilir kyk
    Yerleştirme olayında ise sanırım şehir içinde dağılım oluyor (her gün 3 sa yolculuk yapan biliyorum kyk da kalıp da, o kadar uzak çıkabiliyor yani eğer kyk az sayıda ise) ama dilekçe süresi oluyor o zmn da dilekçe verip üniversitenin yakınındaki yurda geçişini talep ediyosun. Bu büyük şehirlerde (İst Ank gibi) zormuş diğer şehirlere nispeten. Konyada tanıdığım vardı mesela o rahatlıkla geçti dilekçe verip, belki kız erkek olma durumu bunda etkili olabilir fikrim yok.

Benim duyduğum bildiğim bu kadar
    Konudaki yanlışları düzelteyim.

Yurtlar maddi imkanlara göre çıkmıyor. Yani sen fakirsin sana 1. kademe yurt, senin azıcık paran var 5. kademe yurt gibi bir olay yok. Tamamen rastgele.

İkincisi eğer yedeklere kalırsanız, bazı kyk'larda misafir salonu denen yerler var, burda genelikle askerdeki gibi 20 ranza olur, sıranız gelene kadar burda kalabilirsiniz.

2012 yılında dahi yurtlar o kadar kötü değildi, genellikle kızların yurtlar bir tık daha güzel oluyordu. Onca yıl geçmiş artık çok daha güzel yurtlar vardır diye düşünüyorum.

Ayrıca daha bir şeyler yaşamadan, fikir sahibi olmadan ahkam kesen, moralinizi bozan insanları takmayın.
  • up

• upppp

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seneye başvurular başlayınca öğrenirsin

• hocam yapmaaa hahahakdnslfmslflşdmv

• şehrine göre değişir

• uppppp

• up yardım etsin birisi

• Uppp

• up

• Kyk bursu alıyorum, kyk yurdu çıkma ihtimali fazla mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmonty

Kyk bursu alıyorum, kyk yurdu çıkma ihtimali fazla mıdır?
    Birbiri ile ilişiği yok, birinin olması birinin olmasına katkı sağlamaz veya engellemez

• OF KYKNIN İŞLEYİŞ SÜRECİNİ BİLEN BİRİSİ YOK MU UPPPPP

• quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

OF KYKNIN İŞLEYİŞ SÜRECİNİ BİLEN BİRİSİ YOK MU UPPPPP
    Ben bildiğim kadarını yazabilirim.

Ailenin sosyoekonomik durumu, özel durumlar (öncelik vs.), kayıt olduğun üniversitenin yaşadığın şehirden uzaklığı vs gibi durumlar göz önünde bulundurulup bir liste hazırlanıyormuş, buna bağlı olarak asil ve yedek listede yer alıyorsun. Asiller direk yerleştiriliyor, yedekler de yedekteki sırasına göre yurtlara zaman ilerledikçe yerleştiriliyor. Yani aylar sonra da çıkabilir kyk
    Yerleştirme olayında ise sanırım şehir içinde dağılım oluyor (her gün 3 sa yolculuk yapan biliyorum kyk da kalıp da, o kadar uzak çıkabiliyor yani eğer kyk az sayıda ise) ama dilekçe süresi oluyor o zmn da dilekçe verip üniversitenin yakınındaki yurda geçişini talep ediyosun. Bu büyük şehirlerde (İst Ank gibi) zormuş diğer şehirlere nispeten. Konyada tanıdığım vardı mesela o rahatlıkla geçti dilekçe verip, belki kız erkek olma durumu bunda etkili olabilir fikrim yok.

Benim duyduğum bildiğim bu kadar

• TiredDemocrat kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam çok sıkıntılıymış cidden

• Kyk çıkmayanlar yedek beklerken nerede kalıyor acaba bilen var mı

• uppp

• istanbul'da ankara'daysan asgari ücret yetim öksüz olsan bile çıkmama ihtimali var. şehirden şehire değişiyor çoğunlukla. örneğin edirne'de tek üniversite bir sürü yurt var. evin araban olsa bile çok rahat giriyorsun. üniye olabildiğince yakın yerleştiriyorlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.