Şimdi Ara

KYK YURT SIK SORULAN SORULAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
6
Favori
12.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet istediğin yerde yer varsa kalabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesuralemdaroglu C kullanıcısına yanıt
    bu apartlar normal küçük ev gibi mi kendi yemeğini yapabiliyor musun?
  • Hocam Ek Yerleştirmeden gidenler KYK 'yı nasıl yapıcak? Başvuru nasıl olucak.
  • TheAlucard kullanıcısına yanıt
    O sistem devam ediyor. Yan odaya çorumdan bi arkadaş gelmişti 1 haftalığına geçen sene.

• kasova kullanıcısına yanıt
    İyi bari. En azından güzel olan bir şeyi tutmuşlar.
  • Tek kisilik odalar var.

İki kişilikler de var, 2019'da kalkacak onlar.

Tıp okuyorsanız özellikle az kişili odalara yerleştirilirsiniz.

Yanınıza da muhtemelen tıp okuyan biri gelir.

Müsterih olun

• Gençlik ve spor bakanlığında çalışan tanıdığı olanların işk sıradan girdiği yurtlardır kyk yurtları evet her işte döndüğü gibi bundada torpil vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 29 Ağustos 2017; 23:41:16 >
  • arkadaşlar bana yurt çıktı.yazana göre kesinlikle taahhütname yapılması gerekiyormuş
    e-devlette
    Burs/Kredi Taahhütnamesi Onay İşlemlerinin süresi dolmuştur.
    diyor acaba kayıt ücretini daha yatırmadığım için mi , yoksa 1 gün süresi mi vardı?

link:https://www.turkiye.gov.tr/kyk-burs-kredi-onay-islemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnexpectedJihad

arkadaşlar bana yurt çıktı.yazana göre kesinlikle taahhütname yapılması gerekiyormuş
    e-devlette
    diyor acaba kayıt ücretini daha yatırmadığım için mi , yoksa 1 gün süresi mi vardı?

link:https://www.turkiye.gov.tr/kyk-burs-kredi-onay-islemleri

Yurt demiyor ama burs ve kredi diyor?

• hocam olayı çözdüm sonuç sayfasında böyle yazmışlar

Herhangi bir Ziraat Bankası Şubesine veya E-Ödeme sistemiyle ücretinizi yatırdıktan sonra E-Devlet portalı üzerinden 01/09/2017 00:00 - 09/09/2017 23:59 tarihleri arasında taahhütnameyi onaylamanız gerekmektedir!
  • İstenilen belgeleri 1 ay içinde mi veriyoruz yoksa giriş yaparken mi

• e devletten taahhütnameyi onayladım yurda verilecek belge falan var mı varsa ne istiyorlar ?
    Hocam ben yedeklerde 30.sıradayım sizce gelirmi ?

1 - yurda giriş çıkış saatleri nelerdir

2 - Ketıl sokmak yasakmı ?

3 - Dolap büyüklükleri ne kadar ?

4 - Wifi nasıldır youtube kurtarırmı rahatça gezilirmi ayrıca twitter face yasaklımı ?

5 - Yurtta kalanların yemek şikayetlerini okuyorum kimisi yemekler soğuk geliyor kimisi tavuk derisi geliyor vs geliyor bunlar sık olurmu ?

6 - Sabah 3 TL'lik bakiye var galiba bu bakiye kahvaltıda neler alırsak dolar mesela 3 TL'ye kaç tane peynir haşlanmış yumurta vs gelir ( biraz saçma oldu ama :D )
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    1- benim kaldığım yurtta çok sıkıntı yapmıyorlar giriş çıkış saatlerini gece 3'te gelen de gördüm ben öyle çok takmıyorlar ama normalde giriş saati 23.30.

2- Ketıl yasak fakat yakalanmazsan yasak değil

3- Dolaplar normal tekli dolap büyüklüğünde. 1 kişi için oldukça yeterli.

4- Wi-fi günün belli saatlerinde yavaş belli saatlerinde ise oldukça hızlı olur. Ama yavaş saatlerinde bile 240p ile video izlersin youtube'da. Facebook, twitter yasak falan değil neden yasak olsun kuzey kore değil orası kyk yurdu

5- kaldığım süre boyunca soğuk yemek yemedim. Hatta sana şöyle söyliyim, ikinci öğretimim ve hep son kalan yemekleri yeriz biz fakat yinede asla soğuk olmaz yemekler. Yemek kaliteleri yurttan yurda değişir fakat genel olarak iyi.

6- Benim stabil kahvaltım şöyleydi; 2 adet uzun sosis, 1 salatalık, 1 domates, 1 kalıp peynir, zeytin ve çay. Bu kahvaltı tam tutuyordu. Ara ara fiyatlar değişebiliyor, artıp veya inebiliyor, çok indiğini görmedim ama, sanırım anlaşmalı oldukları firmalar zam yapınca ister istemez onlarda minik artışlar yapabiliyor.

Hocam ben baya kitap götüreceğim ygs/lys orada çalışmak istiyorum fakat dolabın boyutunu merak ettim acaba tek dolapmı veriyorlar o dolapta eşya kitap pc karışıkmı yoksa eşya dolapları ayrı olup diğer eşya dolabı varmı ?

çalışma odalarınıda merak ettim açıkcası
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Dolap tek. Uzun bir dolap düşün, 2 metre kadar boyu. Onun dışında komidinin olur, altına kitapları atabilirsin komidinin hatta yataklar bazalı ise yatağın altınada atarsın.

Bizim yurt daire şeklinde. Her dairede 4 oda var ve 1 de çalışma odası. Her kişiye 1 tane masa düşüyor rahat hatta bazı dairelerde 1-2 masa fazla bile olabiliyor. Masalar oldukça geniş ve dolaplı. Masaların üzerinde 2 adette dolap bulunuyor.

Manisa 15.sıradayım yedeklerdir 4 sonuçlardan 2'sinde düşmedi bugünde sıram aynıydı sizce gelirmi bu saatten sonra ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.