Şimdi Ara

KYK YURT SIK SORULAN SORULAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
6
Favori
12.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden KYK hakkında için içini yiyen arkadaşlar vardır ama inanın hiç kendinizi yormayin odalar 3yada 4 kişilik

Tuvalet banyo içerde buzdolabi icerde televizyon sadce kantinde var wifi değişkenlik gösterir sabah erken saatlerde hızlıdır genelde saat 19 ile 23 arasında berbattir oda arkadaşlarınızı begnmezseniz bir iki hafta sonra herkes yerleştiğinde odanızı değiştirebilirsiniz benim gibi kykyi sadece uyumak için kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Boş mu kalacak o odalar. Tekli devam mı

• benimde aklımdaki tek soru o . muhtemelen 3 kişilik yapacaklar
  • Kyk çıkar ama kayıt yaptırmazsam bir şey olur mu?

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Bizdeki ikililer cok kucuk oda. Umarim tekli yaparlar.

Kpss bahanesi + yurt müdürünün ablası komşumuz. Kaparsam güzel olur bir tane

• DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    Olmaz

• Gay ler yüzünden odalar karıştı arkadaş yea

• quote:

Orijinalden alıntı: alimaymunabak

kahvaltı 3 lira

akşam 6.5 lira yemek yersin.

Aşarsan üstünü sen veriyorsun

Şunu anlamadım 9,5 liralık yemeği para vermeden yurtta mı yiyorsun yoksa 9,5 tl nakit mi veriyorlar sana?
  • parmak izi basıyorsun
  • Horluyorlar mı
  • Yedeklere düşerseniz hemen özele yazılmayın.
    Misafir öğrenci olarak birkaç gün kalırsanız ilk 50-100 yedek yurduna bağlı olarak hemen geliyor.

Özele gitmek için de kendinizi paralamayın. Devlet yurtları özellerden bin kat daha güzel. Hem paranız da cebinizde kalır
  • Yok 9.5 tl kotan var gibi düşün.
    Mesela sabah 3 varya, gittin aldin biseyler 4.5 tl tuttu. 1.5 tl veriyorsun. 3 tl tutarsa vermiyorsun. 2 tl lik yiyim 1 tl alayim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 18 Ağustos 2017; 16:33:18 >
  • Güzel konu benimde sorularım var cevaplarsaniz sevinirim.

1 - Yemekler nasıldır özellikle akşam yemeği et hep çıkarmış yemek saatleri nelerdir ?

2 - Kahvaltıda neler çıkar?

3 - Yurdun yemekleri hoşunuza gitmedi diyelim kendimiz pişirmek için imkanı varmı ocak tost makinesi veya dışardan yemek imkanı varmı ?

4 - çarşaf ve kılıf orada varmı ?

5 - Ders nerede çalışılır kütüphane varmı yurtta yoksa odada mecburmu ?

• "2 kişilik oda yok" bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyosunuz. En ayar olduğum insan tipi
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    hangi üniversiteydi seninki koter

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

"2 kişilik oda yok" bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyosunuz. En ayar olduğum insan tipi

2 kişilik odalar gayet vardı. artık yeni yönetmelikle tek kişi oldu onlar. Tıp fakültesindekilere veriyorlar zaten o odaları. ama sayısı az.

2. öğretimle kalmanız gayet normal KYK odaları dağıtırken kafasına göre dağıtıyor.

Bana kalırsa en büyük sorunlar

Gece horlanması
    Yüksek sesle müzik dinlenmesi
    Camı açma üşüyoruz denilmesi
    Oda içinde telefonla konuşulması
    Odada sigara içme
    Etüt salonlarında ders çalışılma zorluğu
    Yemeklerin pahalı olması
    Çamaşırhanenin haftasonu dolup taşması
    Belli giriş çıkış saatinin olması
    Kargo geldiği zaman açılıp içine bakılması
    Ketılın yasak olması

KYK ve Özel yurtlar resmen çöp

1+0 apart tutun daha rahat mutlu yaşarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesuralemdaroglu

quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

"2 kişilik oda yok" bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyosunuz. En ayar olduğum insan tipi

2 kişilik odalar gayet vardı. artık yeni yönetmelikle tek kişi oldu onlar. Tıp fakültesindekilere veriyorlar zaten o odaları. ama sayısı az.

2. öğretimle kalmanız gayet normal KYK odaları dağıtırken kafasına göre dağıtıyor.

Bana kalırsa en büyük sorunlar

Gece horlanması
    Yüksek sesle müzik dinlenmesi
    Camı açma üşüyoruz denilmesi
    Oda içinde telefonla konuşulması
    Odada sigara içme
    Etüt salonlarında ders çalışılma zorluğu
    Yemeklerin pahalı olması
    Çamaşırhanenin haftasonu dolup taşması
    Belli giriş çıkış saatinin olması
    Kargo geldiği zaman açılıp içine bakılması
    Ketılın yasak olması

KYK ve Özel yurtlar resmen çöp

1+0 apart tutun daha rahat mutlu yaşarsınız.

OFFF BEN ILK MESAJA HITABEN YAZDIM ONU, BEN DE BILIYORUM 2 KISILIK ODA OLDUGUNU, FARKETTIYSEN TIRNAK ICINE ALMISIM BASKASININ CUMLESI

• Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    1- bu yemek olayı yurttan yurda değişir ama genelde kaliteli yemekler. Bizde senenin ilk haftaları genelde et yemeği çıkar, sanırım yeni gelenler "vay anasını yurda bak" desin diye heralde sonra o et yemeği hindiye döner. Kahvaltı haftaiçi 6-12 arası haftasonu 6-13 arası. Akşam yemeği stabil 16-23 arası.

2- Kahvaltı oldukça geniş. Bizim yurtta her sabah mutlaka omlet, sosis, haşlanmış yumurta, menemen olur. Onun dışında zeytindir peynirdir domates falan zaten hep var. Ayrıca sabah erken saatlerde poğaça, börek falanda olur.

3- Yurdun içine elektrikli ocak, tost makinesi, ketıl falan sokulması yasak. Dışarıdan yemek söylemekte ise sıkıntı yok.

4- Yastık, çarşaf, battaniye, yastık kılıfı ve battaniye kılıfını yurt veriyor.

5- bizim yurtta hem odalarda çalışma masaları var hemde ayrıca çalışma odaları var, dileyen istediği yerde çalışıyor. Ama bu durum oldukça değişken. Yurttan yurda farklılık gösterir.

• TheAlucard kullanıcısına yanıt
    Maalesef o misafir öğrenci olayı geçen sene başında kaldırıldı.

• kasova kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş.

Peki devlet yurduna kayıt olduktan sonra, Türkiye'nin herhangi bir şehrindeki devlet yurdunda misafir olarak kalabilme olayı da kaldırıldı mı? Çünkü o mükemmel bir sistemdi. O sayede gittiğim hiçbir şehirde otellere para vermeden devlet yurtlarında konaklayabliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.