Şimdi Ara

KYK YURDUNA izin almadan gitmesek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler kyk yurduna izin almadan gitmemezlik yapsak ne gibi problem olur?

• nick imzza uyumju
  • Bizim bir arkadaş iki yıl önce bir yaz günü (Haziran ayıydı) ''Ben bu geceyi KYK'da geçirmem.'' dedi. Adamlar polisi aradılar.

Arkadaş geceyi kodeste geçirdi.
  • Bizim bi akraba, 2 gün gitmesem bi' şey olmaz dedi. Sonra yurttan atıldı.
  • Yemek cezası veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Bursu kime çıkıyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurda 3 gün gelmeyen başka bir arkadaşı da geldiği gün 5. kata çıkarıp camdan aşağı attılar.
  • aileni arıyorlar diye biliyorum.
  • önceden tekrarlarınırsa sarı zarf icinde uyarı alıyordun simdi parmak izine gecdiler ne oluyor bilmiyorum
  • DUYURU
    MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE HİZMETE GİREN PARMAK OKUMA SİSTEMİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ GECEYİ EĞER YURDUN DIŞINDA GEÇİRECEKLERSE MUTLAKA İDAREDEN İZİN ALMALARI GEREKMEKTEDİR,HERGÜN SAAT.17.00.den SONRA NÖBETÇİ MEMURDAN MUTLAKA İZİN ALMALARI GEREKMEKTEDİR İZİN ALMADAN GECEYİ YURDUN DIŞINDA GEÇİREN ÖĞRENCİLERİMİZ HAKKINDA DİSİPLİN İŞLEMİ YAPILACAKTIR ÖĞRENCİLERİMİZİN MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN MUTLAKA İZİN ALINIZ.

İnternetten kopyala yapıştır yaptım. Onun için büyük harf.

İyice öğrenmek lazım ama.
  • Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın dijital işlemlerini tek çatı altında gerçekleştirmeleri için gençlere kolaylık sağlamayı amaçladığı uygulama Genciz Biz, özellikle KYK izin alma noktasında merak edilmektedir.

KYK izin alma işlemleri hem Genciz Biz sitesi hem de uygulaması üzerinden rahatlıkla yapılabilmektedir. Daha önce yazılı olarak yapılan ve hem gençleri hem de yetkilileri uğraştıran işlemler, platform sayesinde basitçe halledilebilmektedir.

Buradan genciz biz KYK izin alma işlemi ve detaylarını öğrenebilirsiniz:https://paratic.com/genciz-biz-kyk-izin-alma/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.