Şimdi Ara

KYK YEMEK MENÜ SİSTEMİ HAKKINDA İÇERİDEN BİLGİLER [+7959 GÖRÜNTÜLENME][SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
8.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar gördüğünüz üzere kyk'da menü sistemi başladı.
    Sabah kahvaltısındaki poğaça zeytinin ardından akşam yemeğini görüyorsunuz.

+ Bu yemek tamamen beleşe geldi. Eskiden olsa kesin para öderdim.
    + Yeni sisteme geçildiği için ilk gün et pişirmişler. Bir daha ne zaman buluruz Allah bilir.
    - Eskiden yemek seçebiliyorduk. Şimdi pek öyle görünmüyor. Ek olarak parayla alabileceğim yemek yoktu. Sadece menü içeriği vardı. Belki daha sonraki günlerde yaparlar...

Bu konuyu bu hafta güncellemeyi düşünüyorum. KYK yemek günlüğü olsun.

KYK YEMEK MENÜ SİSTEMİ HAKKINDA İÇERİDEN BİLGİLER [+7959 GÖRÜNTÜLENME][SS'Lİ] KYK YEMEK MENÜ SİSTEMİ HAKKINDA İÇERİDEN BİLGİLER [+7959 GÖRÜNTÜLENME][SS'Lİ]

20 Eylül Salı Kahvaltı
    Menü şu yanılmıyorsam:

Sucuklu yumurta(miktarı az...)
    Zeytin peynir
    Fındık kreması
    Sandviç
    0,5 ml su
    Çay

Ben sandviç almadım ama kasadaki abla menüde olduğunu söyledi. (Meyve suyu da menüdeymiş.)
    Üzerine 3 tl'ye haşlanmış yumurta aldım.
    Simit poğaçalar her zamanki gibi vardı.
    Eskiden gözleme omlet vs olurdu onlar yoktu. Tost da yoktu.

20 Eylül Salı Akşam Yemeği
    KYK YEMEK MENÜ SİSTEMİ HAKKINDA İÇERİDEN BİLGİLER [+7959 GÖRÜNTÜLENME][SS'Lİ] KYK YEMEK MENÜ SİSTEMİ HAKKINDA İÇERİDEN BİLGİLER [+7959 GÖRÜNTÜLENME][SS'Lİ]

Bir kuruş para vermedim.
    Ana yemek olarak ya Fasulye alıyoruz ya da Kıymalı Patates alıyoruz.
    Çorba olarak da Mercimek veya Domates.
    Ben domates-fasulye kombinasyonunu seçtim.
    Bu yemekler dışında ek yemek pişirmemişler.

21 Eylül Çarşamba Kahvaltı
    Haşlanmış yumurtaya 3 tl verdim. Onun dışı beleş.
    Börekler patates ya da peynirliydi. Peynirliler daha büyüktü.
    Ben patatesli börek aldım tadı çok güzeldi, yapanın ellerine sağlık.
    Patatesliyi ayrıca almak için fiyat sordum, menü dışında alırsam 8.5 verecekmişim...

21 Eylül Çarşamba Akşam Yemeği
    Menüde tavuk ve dolma yazıyor. Ana öğün olarak birisini seçiyorsunuz.
    Makarna olarak da spagetti ve sade makarna vardı.
    Salata kyk'da gördüğüm en renkli salata olabilir. Gelişme var.

22 Eylül Perşembe Kahvaltı
    Patates kızartması bir avuç, kimseyi doyurmaz.
    Aldığım sandviç(12 tl)=ekmek arası kaşar ve göstermelik domates
    Salamı almadım (yemiyorum).
    Menü dışında alabileceğiniz börek sosis poğaça sandviç var. Haşlanmış yumurtayı bu sabah göremedim.
    Bu sabah iyi değildi...

22 Eylül Perşembe Akşam Yemeği
    Valla on numara yemek arkadaşlar bedava.
    Ana yemek olarak seçenek 3 olmuş. Kuru-nohut-yeşil mercimek.
    Turşumuz da var. Daha ne olsun .

23 Eylül Cuma Kahvaltı
    Utanmadan kek yazmışlar avuç kadar şey veriyorlar, bari tadı iyi olsa.
    Neyse bir şey demeyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 11 Haziran 2023; 16:8:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yorumları şaşkınlıkla okuyorum gerçekten. Her şeyin daha iyisini talep edeceğinize çok şükür moduna girmissiniz yine.
    Arkadaşlar öncelikle şunu bir anlayın KYK da 400 TL ye barınmıyorsunuz siz! Devletin çoğu hizmetinin parasını vergileriniz ile paşa paşa ödüyorsunuz zaten. Günümüz de kullandığınız , satın aldığınız her şeyde vergi var. Önce bunu bir netleştirelim .
    İkinci olarak 2016-2019 yıllarında KYK'lar çok daha iyiydi . Odalar en fazla 4 kişilik ranzasız , yeni yurtlarda tuvalet banyo içinde , yemekler açık büfe şeklinde çok güzeldi.
    Sabah kalvaltisinda menemenin den , çorbasına her şey vardı . Ve kişi istediği yemeği seçip yiyebiliyordu .
    Gelelim şimdiki sistemin saçmalığına , bazı yemeklere alerjisi olan kişiler için seçenek yok , su ve ekmek menülerde zorunlu kılınmış belki ben ekmek ve su istemiyorum paramın üstünü verecekler mi . Kesinlikle otel konforundan askeriye sistemine gecilmis. Oldu olacak çocuklara sabah koşusu yaptırın tam olsun .

aga bu millet adam olmaz yemin ediyorum beleş yemek veriyolar hala üstüne laf edenler var beğenmiyosan git parasıyla dışarda ye. adam diyor hüü yemek seçemiyorum ne çıkarsa onu mu yiyecem ya :(( ulan evde anan ne yaparsa onu yemiyo musun sanki duyan da sanacak aile evinde her gün tuzda kuzu yiyor  evde anan önüne kuru ekmek peynir koyduğunda bu yemek ne lan beğenmedim seçenekler ne de bi bakayım :)) zaten kykda kalanların çoğu dandik şehirde dandik bölüm okuyor neden okudukları da muamma o kadar lükse düşkünsen evinden ayrılma

• Etin tadı nasıl

• upotemi kullanıcısına yanıt
    Güzeldi

• İyi yemek Afied

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Sabahları yumurta var mı hocam

• upotemi kullanıcısına yanıt
    Bugün yoktu
    Yarın sabah konuyu güncellerim

• 0,5 ml su KYK YEMEK MENÜ SİSTEMİ HAKKINDA İÇERİDEN BİLGİLER [+7959 GÖRÜNTÜLENME][SS'Lİ] 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt
    Her 2 katta bir sebil var ztn

Kanka ek ücret vererek kahvaltıda bir şeyler eklemek istesek onların fiyatlar ne kadar , öğrenebilir misin

0,5 *mililitre* diye yazmışlar hocam litre değil o yüzden dedim KYK YEMEK MENÜ SİSTEMİ HAKKINDA İÇERİDEN BİLGİLER [+7959 GÖRÜNTÜLENME][SS'Lİ] 

• Sasubaysa444 kullanıcısına yanıt
    Olsa öğrenirim de sabah hiçbir şey yoktu
    Abi haşlanmış yumurta var mı, yok
    Omlet var mı, yok...

Yarın olur ins

• Faydali bir degisim olacak gibi gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Neyi faydalı knk , akşam yemekleri fena değil gibi duruyor ama kahvaltı tamamen rezalet

Hocam kahvaltidan beklentiniz ne tam olarak. Cay pogaca iki peynir zeytin ogrenci kahvaltisi.

Gorunen o ki ek para odemeye gerek kalmadan daha yeterli ogunler getirilmis.

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Sen o "kahvaltı" ile doğacağını mi sanıyorsun

Hocam okulda ogle yemegi var zaten uygun fiyata 8den 12ye dayanamiyor musunuz dalga mi geciyosunuz. Kyk'da piyasanin 4de biri 5de biri fiyatina kaliyosunuz zaten bir de serpme kahvalti mi bekliyosunuz sabahlari.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.