Şimdi Ara

kyk: okula girişim %50 ama %100 burs okuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene özyeğin bil mühe girdik, kyk başvuru formuna %100 yazdım, ama ösym yerleştirmesi %50 ile. ancak okulun atölye etkinliğinde %100 burs almıştım. okulda %100 burs olarak geçiyorum, kayıt o şekilde ancak tercih listemde %50 burs tuttu. yalan beyandan vermezler mi bi de ? %50 yazarsam bursu kesin alamam, para verdiğimi sanarlar. %100 yazarsam burs listelerini okullardan mı alıyorlar ösymden mi hala çözemedim

• %50 burslu kazanmışsan senede en az 10 bin okula veriyodun heralde o paraya hem ev geçindirip hemde çocuğunu okutmaya çalışanlar var durumun varsa ihtiyacı olanların hakkına girme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan5835

%50 burslu kazanmışsan senede en az 10 bin okula veriyodun heralde o paraya hem ev geçindirip hemde çocuğunu okutmaya çalışanlar var durumun varsa ihtiyacı olanların hakkına girme

okuma zahmetinde bulundun mu abicim sen ? durumum senden kötüdür benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

%50 burslu kazanmışsan senede en az 10 bin okula veriyodun heralde o paraya hem ev geçindirip hemde çocuğunu okutmaya çalışanlar var durumun varsa ihtiyacı olanların hakkına girme

%50 burslu kazanmışsın ve sonradan %100 e çıkartmışsin %50 bursluyu yazıyosan demekki o parayı verebilecek maddi imkanın var parası olmayıp fakir olupta burssuz bi okul yazanı görmedim ben daha durumun varsa yazarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

%50 burslu kazanmışsın ve sonradan %100 e çıkartmışsin %50 bursluyu yazıyosan demekki o parayı verebilecek maddi imkanın var parası olmayıp fakir olupta burssuz bi okul yazanı görmedim ben daha durumun varsa yazarsın

Hayır adam daha önceden biliyordu %100 okuyacağını özyeğinin kışın böyle bir yarışması vardı atolye.

• Tamam ya banane zaten gerçekten ihtiyacı varsa kyk verir ins

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.