Şimdi Ara

Kyk Kredisinin Devam Etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dgs ile geçiş yaptım 2 yıllığın başından beri kredi alıyorum. Bu kredinin ödenmeye devam etmesi için yapılması gerekenleri bilen arkadaşımız var mı ? Durumu anlatan dilekçe, yeni okuldan öğrenci belgem ve dgs yerleştirme sonuç belgesini kyk genel müdürlüğüne gönderdim bugün gelecek ayda ödeme yapılır mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir bilgim yok ama yakininda kyk mudurlugu varsa oraya giderek sorabilirsin sana net bir bilgi verebililer
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

bir bilgim yok ama yakininda kyk mudurlugu varsa oraya giderek sorabilirsin sana net bir bilgi verebililer

Yurt ile görüştüm dilekçe göndereceğimizi filan söylediler o kadar kardeş. Iletişim kurabilecegimiz numara var ama kesin konuşmuyorlar onun için bende bu durumla kredi almaya devam eden birisini arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

bir bilgim yok ama yakininda kyk mudurlugu varsa oraya giderek sorabilirsin sana net bir bilgi verebililer

Yurt ile görüştüm dilekçe göndereceğimizi filan söylediler o kadar kardeş. Iletişim kurabilecegimiz numara var ama kesin konuşmuyorlar onun için bende bu durumla kredi almaya devam eden birisini arıyorum

nasil bir istir onlar bilmiyorsa biz mi bilecekmisiz daha islerini bilmiyorlar sinir oluyorum bunlara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

nasil bir istir onlar bilmiyorsa biz mi bilecekmisiz daha islerini bilmiyorlar sinir oluyorum bunlara

Onların işini bilip bilmemesini bir kenara bıraktım şimdi acaba devam edecek mi diye düşünüyorum. İki sene daha alma hakkımız varmış ama bu iki sene bu sene mi başlar yoksa gelecek sene mi belli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.