Şimdi Ara

Kyk kredisini iptal edebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , lisans 2. sınıf öğrencisiyim bu senenın başında öğrenim kredisi almaya başladım. Yaklaşık olarak 8.500 tl civari bi miktara imza atmıştım. Ancak part time bir işte çalışmaya başlayacağım için krediye ihtiyaç kalmadı... Krediyi iptal etme şansımız var mı ? Bir de iptal edilmezse en sonunda ne kadar faizle geri ödüyoruz ? Şimdiden teşekkürler

• Beyaz eşya fiyatlarındaki değişime göre belirleniyor ödeyeceğimiz miktar. İptal edebilir misiniz o konuda emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edilebiliyor diye biliyorum. Ancak bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla kredinin süresi bitmeden kendin iptal etmek istersen bittiğindeki gibi 2 yıl kadar süre vermiyorlar. Yani iptal ettirdiğin zaman ödemeye hemen başlıyorsun. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum. Sen bulunduğun bölgedeki kyk şubesine bir uğrayıp sor en iyisi.
  • Iptal ettire biliyorsun iptal olduktan 2 sene sonra ödemeye bssliyorsun sozlesmede oledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvurular için belli bir zaman var mı, nasıl yapılıyor başvuru bilgisi olan? Ben de 2.sınıfım almak istiyorum seneye.
  • Aslında bir yandan da iptal etmek istemiyorum ama ilerde ödeyeceğim faiz gözümü korkutuyor açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.