Şimdi Ara

Kyk Kredisi yazın yatmıyor!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kyk Kredileri yazın yatmıyor. Forumda bununla ilgili tek başlık açılmıyor, gören de buradakileri dük çocuğu, bakan çocuğu sanacak. Sanacak ki para lazım değil. Her şeye bir tepkimiz var da buna niye yok?
    Siyasi yorum yapmak istemediğim için burada kesiyorum ama bu duruma aylardır, kafama dank ettiği ilk andaki gibi aynı siniri taşıyorum.

Buraya tepki için imza atabilirsiniz:
    https://www.change.org/p/kredi-burslar-eylül-ayına-kadar-yatsın?recruiter=429643046&utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazın yatıyor ama şöyle 4.sınıfın sonundaki yaz yatmıyor.diğer ara dönemlerde yatıyor

4 yıllıksa 48-3 45 ay son senenin yazında yok

2 yıllıkta 2017 ekiminden başlayıp 2019 haziranına kadar yatmakta.

Normal bir durum

ama keşke üniversiteyi kazanır kazanmaz temmuz ağustos eylül verseler.bu para toplu da verilebilir.burssa burs krediyse kredi

Varsın 48 ay olsun çünkü en çok masraf üniyi ilk kazanıldığında çıkıyor ev yurt ulaşım rapor eşya vs vzs para lazım oluyor.

• proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Evet bugün itibariyle yatmış. 2 bin 700 liram olmuş. Kyk Kredisi yatmıyor diye internetten para kazanma yollarına başvurmuştum. Meğer yatıyormuş. Ama her yerde yatmıyor diye asparagas haber gırla gidiyor, onlar ne pekala?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Bursu kime çıkıyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.