Şimdi Ara

kyk krediden bursa çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar beyler benim annemle babam 2 yıl önce boşandılar ben annemde kaldığım için evimiz var gösterdim annemin emekli maaşı var gösterdim ve burs çıkmadı kredi aldım bende.

şuanda babamın üstüne ev bulunmuyor ve babam emekli değil acaba bu krediyi bursa çevirme imkanım var mı babamın yanında kalıyorum gösterip ?

• up
  • < Bu İletiyi Yalnızca DH Premium Üyeleri Görebilir.>
  • Hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin olmasın araban olmasın üzerine hic bir şey olmasın o burs çıkmaz neden? K*rtler evlerini kacak gösterip 10 tane çocuk okuttukları için bütün burslar k*rtlere cıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne baba evli değilse burs çıkması lazım yanlış mı biliyorum kyk nın bi telefonu vardı iletişim için arayıp bir sor özel durumda geçiyor olman lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekonubakımından

Evin olmasın araban olmasın üzerine hic bir şey olmasın o burs çıkmaz neden? K*rtler evlerini kacak gösterip 10 tane çocuk okuttukları için bütün burslar k*rtlere cıkıyor

tanıdığım bir kaç kişi var hocam dediğin gibi çok sinir bozucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Anne baba evli değilse burs çıkması lazım yanlış mı biliyorum kyk nın bi telefonu vardı iletişim için arayıp bir sor özel durumda geçiyor olman lazım...

hocam sanırım yurt çıkıyor kyknın sitesinde özel durumda yer alıyor yalnız burs hariç yazmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.