Şimdi Ara

Kyk Kredi Faizi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben krediyi almayı düşünüyorum fakat nihai borcum hakkında sorularım var. 470tlden yıllık 5640 4 yıllık 22.560 lira para almış oluyorum peki borcum ne kadar olacak, bunun faiz oranı nedir? kaç paraya dönüşecek bu miktar?
    Birde son olarak krediden feragat etmemin yolu nedir? Örneğin 1 yıl sonra daha fazla borçlanmak istemeyip kapatmak isteyebilirim.

Teşekkürler.

• Çalışmaya başladıktan 2 sene içinde ödemeye başlaman gerekiyor. Eğer başlamazsan faiz geliyor.
    Faiz olmasa da enflasyon var, TL her geçen gün düşmekte. Dolar üzerinden hesaplayabilirsin. 2013 yılında dolar 1.7 imiş, şu an 3.8
    2 katından bile fazla bir değer kaybı var. Bu değer kaybını da ödüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Çalışmaya başladıktan 2 sene içinde ödemeye başlaman gerekiyor. Eğer başlamazsan faiz geliyor.
    Faiz olmasa da enflasyon var, TL her geçen gün düşmekte. Dolar üzerinden hesaplayabilirsin. 2013 yılında dolar 1.7 imiş, şu an 3.8
    2 katından bile fazla bir değer kaybı var. Bu değer kaybını da ödüyorsun

Kyk sitesinde mezun olduktan 2 sene sonra diyor ama bazı yerlerde çalışmaya başladıktan iki sene sonra diyor.Hangisi doğru acaba veya çalışmaya başladıktan 2 sene sonra derken mezun olduktan 2 sene sonrası mı kastediliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.