Herkesinki geldi mi? |
KYK KARTI GELMEYENLER
-
-
eski adresimde olsam 2 gün önce gelmişti ama adres değiştirdim bekliyorum bakalım -
19 aralıktan beri kuryede yazıyor bende de
-
Bana da gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorsebastian -- 23 Aralık 2020; 14:14:47 > -
Ödemeler 3 aylık mı yatacak hocam?
-
İnternet bankacılığı istemiştim ama bana şifre gelmedi daha sonra Ziraat Mobilden online başvuru yaptığımda hesabınız bulunuyor falan dedi. Şifre sıfırlamak istediğimde de bilgileriniz hatalı diyor. İlla şubeye mi gitmem gerekiyor bunun için?
-
Hocam konudan bağımsız olarak soruyorum;ücret yeni yıl için 650 TL oldu ya bize Şubattan itibaren mi 650tl ödenmeye başlayacak yoksa 3 aylık toplu yatırdıkları da mı 650tl üzerinden hesaplanacak?
-
Büyük ihtimalle evet -
Benim de gelmedi bekliyorum bakalım -
Benim kartı getiren görevli dedi ki Pazar gününe kadar herkese ulaşsın demiş Ziraat yani en geç Pazar gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocağı da 650 alacağız Ekim Kasım Aralık 550 TL olarak ödenecek. -
Teşekkürler hocam -
Benimki dagitimdaydi bugun resmen komşuya geldi bana gelmedi açıklamaya da geldik yoktunuz yazmışlar :( bu durumlarda tekrar geliyorlar mi başına gelen oldu mu -
Beni aradılar ziraat ten kartınız geldi mi diye hayır dedim gelmiş yokmuşsunuz dendi ben de hiç gelmedi dedim o zman bir kez daha gönderiyoruz dediler. Arkadaşa da böyle olmuş çok garip evin yolunu mu bulamıyor acaba -
Bi de hiç arayan soran da olmadı garip -
Rica ederim hocam bir de bazı adreslerde yanlışlık oluyormuş ondan bulamıyorlarmış sitede yazanla ev farklı mı ne öyle bir şey dedi hocam kapı numarası hatalı olabiliyormuş. O yüzden gelmeyen arkadaşlar yine bankayla ya da ilgili yer neresiyse iletişime geçsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evden bulamadıkları için getirmemişler yine klasik yalan. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor hocam -
ben yarın bankaya gidip elektronik işlemler için imza atacağım. internet bankasına da girebildiğimiz için parayı başka karta aktarır ordan kullanırız kart da ne zaman gelirse artık çok önemli değil bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 24 Aralık 2020; 14:17:47 > -
Kart bankada mıdır yoksa kuryede midir hocam -
kart kuryededir ben geçen yine bankaya gittim adres işlemleriyle alakalı. bankanın yapabileceği bir şey yok kuryeyi beklemek zorundayız da sistem öyle kötü ki ne kuryenin ne ziraatin müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor
Benzer içerikler
- bursa uludağ üniversitesi yorumları
- ankara en iyi dershane yorumları
- deneme kulübü fiyatları
- ayt edebiyat kaç günde biter
- hemşirelik zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X