Bildirim
KYK İnternet oturum açma sayfasına yönlendirmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen bende de ya. Bugün geldim yurda. Şifremi falan almıştım e devletten. Mobil giriyorum, yonlendirdi direkt. Ama dizüstünden giremiyorum.
Bilmeyenler için. Kyk wifi ye baglandiktan sonra bi sayfa çıkıyor. Oraya kullanıcı adimizi ve sifremizi yaziyoruz. Iste o sayfa laptopta çıkmadı. Telefonda bi uyarı olarak gelmişti. Ne yapabilirim? Sayfa adını yazıyorum ama internete bağlı olmadigindan çıkmıyor. Sonra mobildeki kendi internetimi laptopa bağladım. Bu sefer kopyalayıp yapistirdim. O sayfa hiç çıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hallettim sorunu e devlet dışında yurt öğrenci işlerine de başvurman gerekiyor daha sonra isehttps://wifi.kyk.gov.tr/login.html bu adres ile giriş yapılıyor benim telefon hala yönlendirmiyor siteyi kendim açarak girebiliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama mobilden giriyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- telegram izin verilmeyen video indirme
- takıda xp ne demek
- nvidia denetim masası ekran bölümü yok
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- gereksiz dosyaları silme
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- ekran videosu alma
- gsync nedir
- windows update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X