Şimdi Ara

Kyk Bursu İle İlgili çok acil Yardım Edin :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana geri ödemesiz burs çıktı. Ama ben başvuru formunu doldururken babamın gelirine 680 lira yazdım. Normalde 980 lira geliri var ama kredi çektiğinden ben üniversiteyi bitirene kadar 680 lira alacak. Bursumu ilerde keserlermi acaba.?

• bundan sonra önemli olan bana göre, bir yerde çalışıp çalışmadığın ve başarı durumun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

bundan sonra önemli olan bana göre, bir yerde çalışıp çalışmadığın ve başarı durumun

'Babanın net maaşı 980tl. Kredi çekmişsiniz ve bunun yüzünden kaynaklanan maaş kesintisi bizi ilgilendirmez, net maaşı (gelir) yazmalıydın.' Gibi bir olaya mağruz kalmam inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedGenel -- 19 Aralık 2013; 12:59:49 >
  • Burs çıktığı için gerçekten çok şanslısın. Rahat rahat parayı yiyebilirsin bir şey olmaz anlayacağın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darülmendep

Burs çıktığı için gerçekten çok şanslısın. Rahat rahat parayı yiyebilirsin bir şey olmaz anlayacağın.

İlerde sorun olursa 7-8 milyar parayı ödemek kolay olmaz benim için. Bi kaç hocama da sordum sorun olmaz dediler ama bilemyorum olmazsa iyi olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.