Bildirim
KYK BURSU İÇİN BAŞVURU SONRASI
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yatıyoruz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvurular Yarın başlamıyor mu?korkutmayın beni hocan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burs başvuruları kasım sonu gibiymiş, yarın başlayan yurt.quote:
Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi
Başvurular Yarın başlamıyor mu?korkutmayın beni hocan -
quote:
Orijinalden alıntı: Irelia Sucks
Sorumu açıklamak gerekirse: KYK için burs başvurusunu yaptık. Sonrasında Vakıflara burs başvurusu yapıyorkenki gibi Okuyan Kardeş Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Öğrenci Belgesi vs. gerekiyor mu yoksa başvuruyu yapıp yatıyor muyuz?
Basvuruyu nerdenyaptiniz ? Yoksa sormak istediginiz sadece islemin nasil tamamlandigi mi? Burs basvuru sayfasi acilmiyor cunku
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapmadım tabii ki hocam. Yarın açılıyor. Sormak istediğim nasıl tamamlandığıydı.quote:
Orijinalden alıntı: emez2005quote:
Orijinalden alıntı: Irelia Sucks
Sorumu açıklamak gerekirse: KYK için burs başvurusunu yaptık. Sonrasında Vakıflara burs başvurusu yapıyorkenki gibi Okuyan Kardeş Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Öğrenci Belgesi vs. gerekiyor mu yoksa başvuruyu yapıp yatıyor muyuz?
Basvuruyu nerdenyaptiniz ? Yoksa sormak istediginiz sadece islemin nasil tamamlandigi mi? Burs basvuru sayfasi acilmiyor cunku
Alıntıları Göster
-
Burs başvurusu bildiğim kadarıyla yarın değil kasım sonu olacak. -
Hey maşallahquote:
Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı
Burs başvurusu bildiğim kadarıyla yarın değil kasım sonu olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burs kasım sonu açıklanır ve aralıkta alınır:( maalesef böyle gençler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X