Şimdi Ara

KYK BURS/KREDİ SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeş ben altında Range rover olan Rabiaların, Sümeyyelerin bursunu neden vergilerimle ödeyim? Ha şu an ödemiyor musun sanki dersen haklısın adaletsizlik almış başını gidiyor. İhtiyac sahibi kimseye çıktığını görmedim malum partiden tanıdığın olması şart
  • Bu ülkedeki en yanlış sistemlerin başında Kyk burs/kredi sistemi gelir. Üniversiteye giden herkes iş sahibi olmak için, diploma almaya gitmiyor mu? Fakirin çocuğu ile zenginin çocu arasında ne fark var ikiside üniversite bitince iş sahibi olacak yani olamasada amacı bu. Bunların farkı ne ya herkese BURS verilmeli ya da herkese KREDİ verilmeli abi çok saçma

• Seri Blok
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek kyk yurt başvurusu
    3 yıl önce açıldı
    Kyk gibi kredi veren bankalar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkmadı ve hiç şaşırmadım. Eğer hak edenlere çıktıysa üzülmem ama maalesef devletimizin kurumlarına güvenmiyoruz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.