Yatay geçiş yapanlar ve DGS ile kayıt yapanlar için açılan ek kyk yurt başvurusu ne zaman başlar ve ne zaman sonuçlanır kayıt yapılır?? Bilgisi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ek kyk yurt başvurusu

-
-
YKS Ek yerleştirme sonucu açıklanınca o da açıklanır herhalde..
-
3 ekim gibi ???
-
arkadaşlar 470 olan kyk sıralamam 159 a kadar düştü üniversite açılana kadar 3 kere daha yedekler açıklanacak sizce çıkar mı yurt
-
mümkün
-
25 Eylül gibi açıklanabilir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yatay geçiş yaptim şu anda misafir olarak kaliyorum.
hocam özel durumunuz var mı peki ? yani bende yatay geçiş için soruyorum, arkadaşım geçiş yaptı ama kyk bekliyor, misafir olarak kalma şansı var mı
-
ben de yatay gecisle geldim, suan kykda misafir ogrenci olarak gunde 9 liraya kaliyorum. fakat 1 ay sonra yurttan cikmaniz gerek ama uzatabiliosunuz misafirlik suresini
ayni fiyata kaliyorum sizinle hocam. kykye basvuracagim umarim çikar
şu an başvursak kalabilir miyiz hocam misafir olarak ? işlemler nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
-
simdi gordum kusura bakmayin. ilinizin genclik ve spor il mudurlugunu arayip ben yatay geçis yaptim, kykye basvuramadim dolayısıyla diyin. misafir olarak kalabilir miyim diye sorun. 1 ay izin veriyorlar yatak bos kalirsa devam edersin dediler
Tşkler hocam sağ olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X