Şimdi Ara

KYazgan hakkında (Dolandırıcı OLABİLİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaş Kyazgan adlı arkadaşla 15 TL lik E pin karşılığında Champ. Thresh kostümü için anlaşmıştır bana yazmasından ve geçmiş mesajları okumamdan anlaşılıyorki yaşı küçük biri değil ama dün Rp yi atıp kodu atmasını istedim Rp yi denemedim aramdayım dedi 10 dk beklermisin dedi tabikide dedim 10 dk sonra ben başka evdeyim burdaki kod kullanılmış çıktı dedi yarın vericem dedi mcburen tamam dedi foruma bi girdim adam ban yemiş :D :D Yapacağını sanmıyorum ama başka bir nickle foruma gelirsen bana yazarmısın ? Gerçekten 10 Tl için şerefini zedelemeye değmez kardeşim

• soğuk su iç kardeşim dolandırılan tek sen değilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasını dolandırdı zaten. Geçmiş olsun.
  • banada şey diyodu işte ben bunları yapacak karaktersiz serefsiz degilim ogrenciyim :D kodu ver 15 dakka sonra memlekete gidecem :D direk bu laftan uyandım dedim yok sen dolandırıcısın ki oyleymis :)
  • Neyse yapacak birşey yok o zaman araştırmadan alışveriş yapmanın suçu olarak çekeyim bunları sıkıntı yok ama gerçekten insanların şerefini 10 Liraya satması biraz ilginç ya biraz garibime gidiyor
  • bu forumdada amma kişi dolandırılıyor
  • Geçmiş olsun dün de konu açılmıştı aynı kişi hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün de bir yarbay açmıştı aynı konuyu geçmiş olsun.Forumda en az 3 yılını harcamış birisi olmadan asla yapmam böyle bir alışveriş.Yarbay ya da binbaşı olması da önemli değil adam Ekim'de üye olmuş 1500 post kasmış güvenilir birine benziyor sonra bir bakıyorsun dolandırıcı çıkıyor.
  • Evet yıllanmış olmasına dikkat edin
  • Bu dolandırıcı sayısıda amma arttı ha gelene geçene güvenmeyin diye kaç kere daha demek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.