Şimdi Ara

KVK Teknik Servis ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesi günü (3 gün önce) son z3 compact telefonumun ekranı çatladığı için yurt içi kargoyla kvk ankara şubesine gönderdim. İnternet sitelerinden IMEI sorgulatması yapmak istediğimde böyle bir kayıt bulunamadı diyor. Bütün numaralarını aradım ama ulaşamadım. 11820 denen para söürücü yeri de aradım 1 dk telefona bağlanmak için 6 lira ödedim ama kimseyle muhattap olamadım telefonu açan olmadı. cihazım işlem görüyor mu orada arada kaynadı mı ne oldu hiçbir şey bilmiyorum şuan , ulaşamıyorum. Ben bu saçma sapan işler yapan teknik servise nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• Az önce bilgi almak için tekrar arayayım dedim 2 dk müzik dinlettikten sonra telefonu açma zahmetinde bulundular. Açan kadın imei numaramı istedi tam isterken nedense sistemlerinde donma oldu tam derdimi anlatmaya çalışırken yüklediğim 15 tl de tamamen bitti. Ben bu adamlarla 1 dk konuşamadan bu kadar paramı sömürdüler. Başka nerden ulaşabilirim ben bunlara ? cihazımı teslim aldıklarına dair tek kanıt yurt içi kargonun sitesindeki bilgilendirme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.