Şimdi Ara

KVK GARANTİLİ E71 ŞOK FİYATA 550ytl..!! SADECE BUGÜNLÜK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: othfan

satıldı mı

ah bi bilsek
  • Millet ölmüş yahu, hala daha taksit isteyenlermi dersin, indirim isteyenlermi dersin. yok böyle birşey.
  • dostum en son 550 idi sadece bugünlük fiyatı 2 3 gündür de ilanın güncel değildi satıldı sanmıştım 650 olmuş fiyat
  • KVK garantisi Faturasiz nasil olacak, Allah esirgesin ama bir sorun falan ciktiginda? Faturasiz islem yapmadiklarini biliyorum..
    Ve konuya ilaveten guncel son fiyati nedir.Sorucu degil aliciyimdir.Bilgine
  • şirkete faturayı vermeden keşke fotokopisini alsaydınız 550+ rakama biraz zor ama kolay gelsin.
  • quote:

KVK garantisi Faturasiz nasil olacak, Allah esirgesin ama bir sorun falan ciktiginda? Faturasiz islem yapmadiklarini biliyorum..
    Ve konuya ilaveten guncel son fiyati nedir.Sorucu degil aliciyimdir.Bilgine

Kvk imei numarasından işlem yapabiliyor. Sorabilirsiniz.
  • slm dostum garanti ile ilgili kafana takılan bazı şeyler için aydınatıcı olmak istedim haberin olsun fatura olmadanda cihaz kvk'dan garanti kapsamındadır. Herhangi bir durumda götürüp yaptırabilirsin yani cihazı fakat şöyle bir durum var cihazın değişimlik bir durumu söz konusu olursa işte ozaman fatura istiyorlar. Bi arkadaşımdan biliyorum kvk ile baya bi telefon sorunu olmuştu herkeze iyi forumlar.
  • mesaj gönderdim
  • Hayırlı satıslar güzel fiyat;)

Kvk da fatura konusu şu şekilde;faturasız direk *06# imei+*#0000# çıkış tarihinden bakıyolar.o işlemde şöyle işliyo,diyelim telefonun çıkış tarihi 01.2009,faturasız bi şekilde 01.2011 e kadar işlem yaptırabilirsin..lakin telin çıkış tarihi 01.2009 ve tel çıktıktan sonra 05.2009 satıldı ise işte 01.2011 den (faturasız işlem yapılan kısım) 05.2011 e kadar olan bölümde fatura istiyo.durum bundan ibaret.
  • gercekten guzel bır telefon,hayırlı alısverısler ustadım...

keske takas olaymıs...
  • Teşekkürler, yeni tel aldığım için satıyorum valla. :)
  • cok güzel bir telefon.. imkanım olsa hiç kacmayacak bi cihaz...

hayırlı satışlar
  • bencede fiyat çok uygun keşke takas felan olsa hemen alırdım 6300+330lira teklif sunayım ben belki uyar
    birde fatura sadece cihazın değişmesi durumunda istiyorlar okadar
    bende sonyericson servisinde olduğum için biliyorum
    normalde cihaz gelri arkasındaki barkod pc ye okutulur cihazın bütün gelmişi geçmişi sırayla dökülür
    ama cihaz değişmesi gerekirse faturasız değişim yapmıyorlar kesinlikle
    bu yüzden bence şlirketin muhasebesinde faturanın fotokopisini isteyin

• Merhaba,
    pm attım faturanın fakslatılması şatıyla İstanbulda elden alabilirim
  • PAZARLIK YOK arkadaşlar.
    Bu fiyatada pazarlık yapıyorsanız ne diyeyim.
  • Takas düşünmüyormuşsun ama bir sorayım dedim.
    Full kutulu+Kvk garantili 3 aylık temiz Blackberry Bold ile takas düşünür müsün?
  • arkadaş ile irtibata geçtik kısmetse yarın satın alıyorum uzun zamandır incelediğim bir model 1-2 defa tr dil için gelmişti elime çok hızlı bir cihaz.
  • quote:

arkadaş ile irtibata geçtik kısmetse yarın satın alıyorum uzun zamandır incelediğim bir model 1-2 defa tr dil için gelmişti elime çok hızlı bir cihaz.

Evt kısmetse yarın satılacak, şimdiden hayırlı olsun
  • Ürünün nakit fiyatı çok cezbedici, belki bu ilandaki cihaz için degil ama.. almak isteyenler bakabilir.
    http://www.boltaksit.com/asp/show_stock.asp?product=E71-GREY&ref=akakce&v=1.23.1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.