Şimdi Ara

Kuzey Kore, kendi işletim sistemini yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güney Kore istihbaratının eline geçmesiyle ortaya çıkan ve Kore dilinde geliştirilen "Red Star" (Kızıl Yıldız), Windows ve Linux'tan fazlasıyla esinlenen bir işletim sistemi . Görünümüyle Microsoft'un popüler işletim sistemi Windows'a fazlasıyla benzer olan Linux tabanlı işletim sistemi Red Star'ı Kuzey Kore'nin geliştirmesindeki en önemli amacı ise bilgilerin güvenliğinin sağlanması.Kaynakwh webhatti.com:

Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü, 15 dakika gibi kısa bir sürede kurulan Red Star'ın uygulama bazında fazlasıyla fakir olduğunu ifade ederken, bu işletim sistemiyle birlikte Word benzeri bir kelime işlemci, PowerPoint benzeri bir sunum programı ve Firefox'un bir sürümü olan Kızıl Yıldız internet tarayıcısının da kullanıcılara sunulduğuna dikkat çekti.

İngilizce versiyon bulsam bende yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Lallana -- 30 Ağustos 2011; 11:51:43 >

• E bu kde 3,5 bildiğimiz.
  • linux ile yapılan türk işletim sistemleri de var, haber değeri taşımıyor pek bence.
  • ya koskoca ülkenin yapmasına gerek yokki sende istersen yapabilirsin bunu,programcılık bilgine bakar.al linux distrosunu kendi keyfine göre derle al sana professor chaos işletim sistemi.uyuz oluyorum böyle yok çin işletim sistemini yaptı yok kore yaptı yok iran yaptı bilmemne...
  • Komunist işletim sistemi, red star
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.