Şimdi Ara

Kuzenin kuzenine aşık olmak [ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar asosyal oldygumu sosyalfobik oldugumu bilenler bilir elime kız eli değmemiştir yani kız kuzenim bol baba tarafı çok çocuk yapınca tabi neyse kız kuzenlerimin ikisi(yani iki halam da) burda oturuyor evimize yakın hatta karşı apartman diyeyim(yemin ederim) işte bir gün birinin evine gittim bilgisayarda sorun vardı office programını aktiv etmem lazımdı ben eve gittim işte kapıdan girer girmez içeriden yabancı bir kız sesi geliyordu kızlar kahve kapatmış yorumluyorlar gülüyorlar falan bilgisayar da(laptop) kızların odasında neyse ben içeriye selam dedim odaya geçtim laptop işini hallediyordum kuzen kahve içer misin diye sordu ben de alırım bir dal dedim Buraya getirsen dedim olur mu içeriye gel dedi kuzenim neyse tamam dedim içeriye geçtim elim ayağım titriyor nasıl konussam etsem diye lan ben hayatımda kız görmemişim dogru düzgün heyecanlıyım böyle konusmamaya calışıyorum ama kız öyle güzel ki kahveyi püskürtücem kahveyi mutfaga götürdüm kız kim diye sordum kuzenim dedi neyse bnien eve geçeyim diye ayrılacaktım yok nereye pasta yaptım yemeden göndermem diye konusup durdu mecburen oturmak zorynda kaldım kız işte okuldan konusuyor kız da burada okuyormuş onu anladım hemen atladım hangi bölümdesin diye iibf deymiş hemen bizim binanın yanındasın o zaman brn de edebiyattayım dedim yaöyle bir sesi var ki bu kadar mı tatlı olur yanagını sıkacam nerdeyse işte kızla ne konusacam sohbet konusu açıp durdum kuzenlerle d ekonusutorum tabi bi ara basbasa kaldık fazla konusamadum işim var deyip ayrıldım şimdi ben kıza nasıl açılırım kuzenler var zaten arada sırada gelip gidiyor buraya bi yolunu bulup önce bi ortam mı yaratsam ne yapsam ama kuzenler le aram nasıl olur bilmiyorum terslerlr galiba uff ne ters bi durum ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Noktalama işaretleri, bir yazıdaki anlamı en doğru biçimde verebilmek için vurgu ve tonlamanın nasıl yapılması gerektiğini belirten, bu konuda okuyucuyu yönlendiren işaretlerdir. Türk Dil Kurumu, noktalama işaretini “Cümle veya yan cümledeki türlü ögeleri birbirinden ayırmaya yarayan, nokta, virgül, noktalı virgül, iki nokta, üç nokta, soru işareti, ünlem işareti, parantez vb. işaretlerden her biri.” olarak tanımlamaktadır.



    Noktalama işaretlerinin olmadığı bir metinde, okuyucu metni okurken zorlanacak; dinleyici de metni anlamlandıramayacaktır. Çünkü konuşma dilindeki durakların, vurgu ve tonlamaların yazılı dildeki karşılığı noktalama işaretleridir. Bu işaretler kimi zaman cümlenin coşkulu ve lirik bir tarzda, kimi zaman düşünceli bir edaya bürünerek okunmasını gerektirir. Duygulu, soru soran tarzda cümleleri yaratan bu işaretler, yazı dilinin tuzu biberi olarak adlandırılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş -- 23 Ağustos 2017; 16:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüzyıllar geçti, o kadar şair, düşünce adamı roman yazdı. Şiir yazdı, mektuplar yazıp ölüp gittiler. İnsanların hala aşkın ne demek olduğunu bilmemesi çok garip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 23 Ağustos 2017; 16:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşma boş ver.
  • salak gibi hemen ben senden hoşlanıyorum diyip açılma, önce tanış arkadaş olun aradan 2-3 ay geçsin sonra söylersin
  • kafamı yaktın hocam zaten çalışmaktan alev almış. O değil şimdi en başta kuznin kuzenide senin kuzenin olmuyor mu ben mi yanlış anlıyorum yoksa ?
  • Adam kendine aşık olmuş. Kuzeninin kuzeni sensin olum halisulasyon mu gordun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TolgaReis_24 T kullanıcısına yanıt
    ilahi hocam bu daha mantıklı bak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.