Şimdi Ara

Kuzenim Kanser Yol Gösterin Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
21.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim babam çok ihmalkar bir adamdı ve kolon kanseri olabileceği şüphesini görmezden geldi taa ki tümör barsağı tıkayıp patlayana kadar..patladığında zaten her yere ulaşıyor.

    Babam barsak patladığı halde tedavi oldu toparladı ama patolojiden iyi haberler gelmemişti ve lanet hastalığı öğrenmiş olduk..

    Tedaviye ege üniv. hast başlandı ama sürekli başka başka hekimler ilgilendi.yeni gelen her hekim benzer tetkik ve tahlilleri defalarca istedi,o tahliller için ileri tarihlere gün verildi,o tarihler beklendi falan....zaman geçti hastalık ilerledi tabii...bizim aklımız başımıza çook geç geldi,izmirde bu işte uzman prof lardan randevu alıp hikayemizi anlattık..

    Konuştuğumuz prof. Babanız çok dağınık tedavi görmüş,tek elden yürütülse biraz daha uzun yaşardı dedi...

    Benim bu süreçte iki çıkarımım oldu..

    İlki erken teşhis ikincisi de tek hekim eliyle yapılan düzenli tedavi...

    Size de acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun...




  • Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
  • ARKADAŞIM B3NDE KANSERIM akcıgerse eger kübada kesin çözüm var. turkıyede tedavı yontemı berbat bnde ıyılesemedım. eşşek sütü içsin bol bol vede özel karışım hazırlayan yerler var manisada kanser için kullanan tanıdıklar doktorlar bıle sasırıyor bnce deneyın tavsıyemdır ankaradaysan eger esek sutu ıcın yardımcı olabılırım. manısadan bnde getırtcem karısım sanada soyleyebılırım her hastalıgın caresı doğada mevcut kımyasal ıyıce kotu yapıyor haberın olsun. ha bıde yarım bardak ılık suya yarım lımon sıkıp her sabah bı tane sarımsakla beraber yutsun iğrenmeden cok ıyı gelecek emın olabılırsın. künaya 2 kişi 1 hafta 20.000 tutuyomus bu arada
  • Selam. Linki tıkladıktan sonra önce insanların yorumlarını sonra yazıları okuyun. Geçmiş olsun. 1-2 aya kalmaz iyi olur inşallah.

    https://www.facebook.com/notes/kemal-milar/4-esas-karbonatin-kullanim-tarifi-ve-sik%C3%A7a-sorulan-sorular/582062058616203
  • Maalesef ac e sıçradıgı icin kemoterapi tek şansıymıs gibi görünüyor.

    Allah acil şifa versin
  • Geçmiş olsun kardeşim Rabbim şifa nasip eder inşallah.Kanser konusunda Küba dünyanın en iyisi arastirabilirsin.Birde bazı arkadaşların anlattığı gibi Manisa'da Yapışkan Andız otu var internette araştırabilirsiniz.Onunla alakalı çok olumlu yorumlar var.Birde Zerdeçal çok iyi geliyor kansere.Bunları denemeni tavsiye ederim.
  • Mutlu olmaya çalışsın herşeye rağmen . Düzenli ve kaliteli beslensin. Spor yapsın. Tedavisini aksatmasın.Ve Dua etsin Allah a.

    Rabbimiz yardım etsin inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 10 Şubat 2018; 19:1:44 >
  • Allah yardımcınız olsun
  • Allah tüm hastaların yardımcısı olsun, acil şifalar diliyorum
  • Çok geçmiş olsun,yardımcı olabilecek birilerinin görmesi için up.
  • Allah kuzeninin yardımcısı olsun ama metastas olayı varsa olay çok kritikleşiyor. Benim annemde 2011 de göğüs kanseri nedeniyle ameliyat olup kemoterapi gördü. İki sene önce teyzemi bu illetden kaybettik. (5-6 senelik mazisi var) Bu sıralar annemin göğsünde bir kitle fark edildi,özel bir hastanede ultrason ve emar çekildi.Sonuçlar annemi daha önce ameliyat eden doktora gösterildi. Çapa da biyopsi yaptırmadan önce tekrar ultrason çekildi. Bu sefer bir şey gözükmedi o yüzden biyopsi yapılmadı. Üç ay sonra tekrar emar çekilecek. İki ucu boklu değnek orda bir kitle varsa Allah’a emanet. İki haftadır stres içindeyim.
  • Allah şifa versin.
  • Bizde baba kan kanseri (lösemi).

    Bu hastalık yüzünden çok sıkıntı yaşadık.

    2 sene Ankara-gerede arasında gidip geldik.





    Biri özel hastane diye yazmış.



    Ankara da Hacettepe üstüne hastane tanımam.



    lokman hekim diye özel hastane vardı. oradaki onkoloji doktoru ailecek bizi çağırttı gittik.neymiş efendim ne iş yapıyormuşuz. O kadar yolu para çıkar belki bunlardan diye çağırmış. Deseki burası paralı ,paranız varsa gelin.onca yolu gelmezdik boşu boşuna.



    Tavsiyem Hacettepede onkoloji bölümü ile irtibata geçmeye çalışın.



    Birsürü kanser türü var bunlar şehir efsaneleri ile iyileşmiyor.

    Umarım Hayırlısı ile iyileşir.
  • Allah yardımcınız olsun insallah kısa sürede iyilesir.Keske elimden bisey gelse okurken gözlerim doldu.
  • Hocam temel biyoloji bilgimle bir tavsiyede bulunabilirim ama pek bir anlamı olur mu bilmiyorum.

    İki tip kök hücre var biri ergin biri embriyonik. Bizlerde ergin kök hücresi bulunuyor ama bu kök hücrelerinin başkalaşım geçirme yeteneği fazla değil. Bu yüzden basit şeylerde kullanılıyor ama kanser gibi tedavilerde kullanılamıyor.

    Embriyonik kök hücre ise sonsuz başkalaşım geçirme yeteneğine sahip yani kanseri dahi rahatlıkla tedavi edebilirsin bu hücrelerle.

    Şuan genelde zengin olan insanlar çocuklarının embriyonik kök hücresini saklıyor ilerde tedavi amaçlı kullansın diye. Senin kuzeninin zamanında böyle bir şey mümkün değildi büyük ihtimal ki öyle olsa bile çok geç. Ancak bayanların bu konuda bir avantajı var.

    Hamile kalındığında göbek bağı ile bebek anneye bağlanıyor ve bu embriyonik kök hücreler anneye bir miktar geçiyor. Tabii tüm vücuda değil. Ama bazı kanser türlerinde tedavi olarak hamile kalan insanlar var çocuğun hücreleri kanserli hücreleri tedavi etsin diye. Normalde bu hücrelerin uyuşma ihtimali çok düşük yani o hücreleri başka bir bebekten bulması olanaksız ama hamile kalırsa ve rahim ağzı kanseri dediğim kanser türlerinden biriyse iyileşebilir bu şekilde. Tabii bu bilgileri biyoloji konusunda uzman birinden dinlemiştim ama yanlış hatırladığım kısımlar olabilir. Ki doktorların bilgisi vardır bu konuda yani ama yinede yazayım dedim. Allah şifalar versin hocam.




  • Kardeşim merhaba, öncelikle geçmiş olsun, rabbim şifa versin.
    Bende teyzemi bu illet rahatsizliktan kaybettim. Onda geç kalınmıştı ve hastalıgın 3. evresiydi, ailemizde hastane fobisi var geçmişte yaşanmış kötü şeylerden ötürü. Karnı şişmeye başlamıştı ve kocaman olmuştu sanki hamile gibi.
    Artık rahat edemiyordu, ameliyat edildi, fakat kemoterapi, radyoterapi istemedi kendisi. 1 yıllık bir süreci nerdeyse iyi geçirdi, ama sonra bu illet tekrar geldi ve vücudunun her yerine sıçradı. Daha sonra omuriligene kadar ilerleyerek yatalak bir hale büründürdü,
    Akcigerinden tutun, her yerine atmıştı bu illet. Umarim siz şifa bulabilirsiniz, araştırın doktorsites, doktortakvimi gibi sitelerden ama özel hastaneler ateşpahası. Iyi cerrahlar hastaneyle anlasmalari bile farkli, cok büyük rakamlara ameliyat yapiyorlar.
    Insallah bir cozum bulabilirsiniz, ALLAH yardimciniz olsun.
  • Çok geçmiş olsun. Kanser ilerledikçe maalesef iyileşebilme ihtimali azalıyor. Son yıllarda hepimizin çevresinde kanser vakaları resmen patlama yaptı maalesef.

    İyi bir doktor bulup, ona güvenip, dediklerini yapacaksınız. Hastanedeki doktorlara bile sorabilirsiniz, "içimizde kalmasın, bu konuda en iyi hangi doktora gidebilirim" diye. Genç doktorlara da sorun hatta. Sanırım onkoloji uzmanı sormanız gerek. Ama son evrelerde her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor maalesef.

    Bundan sonraki yazacaklarım tamamen kendi düşüncem, duyduklarım dışında hiç bir dayanağım yok. Alternatif tıp olayında umut satarak para kazanmak isteyenlerden uzak durun. O durumda insan gerçekten her dala tutunmak istiyor, biliyorum. Ama en azından sadece internet yorumuna bakıp bişey yapmayın. Benim çevremde de birkaç alternatif tıp deneyen oldu, ama pek faydasını göremediler (Kübayı duymadım ama). Doğal yiyecek tavsiyesini bence de deneyin derim, zararı olmaz sonuçta. Diğerlerini samimi olduğunuz doktor varsa onlara da sorabilirsiniz.

    Tekrar geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur.




  • muhammet.dmr M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu arada alternatif tıp denemek istersen sana yardımcı olurum. İlk başta biz Manisa'da bi amca var haberlerde çok çıkan biri onu bulduk otu aldık(Allah razı olsun bi kuruş para almadı) babam onu içinde o kadar rahatladı ki ama doktora bunu söyleyemedik o kemoterapi verince tekrar sıkıntılar baş göstermişti. Daha sonra ot bitti tekrardan gidemedik.

    Daha sonra da Antalya da bize yakın bi yerde bi ilaç duyduk ve lösemi hariç tüm kanser hastalıklarına ve kanser hariç bi kaç büyük hastalığa faydası olduğunu öğrendik. Ondan da 2 torba ilaç aldık babam ilacı içtikten sonra testleri çok güzel çıktı çok sevindik ama işte o son aldığı planlı kemoterapi babamı hastahaneden çıkaramadı maalesef. Biz kemoterapi almayıp sadece o ilaçla devem etmeyi düşündük ama doktor bizden iyi mi bilecek dedik kendimizi ona bıraktık. Diğer türlü olsaydı nasıl bi sonuç olurdu emin değilim belki iyi olurdu. Bunları da denemek isterseniz yardım ederim size.




  • Allah hasta olanlarımıza sağlığına tekrar kavuşup iyileşmeyi nasip etsin. Vefat edenlere de Allah sabır versin ve başınız sağolsun.
    Herkese yazdıkları için çok teşekkür ederim kimi yaşadıklarını kimi tavsiyelerini yazmış bana da yol göstermiş oldunuz. Tek tek tüm tavsiyeleri araştırıp değerlendirmeye çalışıyorum.
    Genellikle küba dışındaki tedaviler de alternatif tıp olarak doğal yöntemler sunulmuş fakat malesef şuan kuzenim hiçbir şey içip yiyemiyor. Kübadaki tedavi için maliyetini öğrenemedim bilen varsa yazarsa çok makbule geçer çünkü malesef ailesi kirada ve oldukça yüklü borçları var 800 lira muayenehane ücretini söylediğimde bile düşünüyorlardı sonradan kabul ettiler.
    Birde kuzenim kadın ve çocukları var bu kök hücre konusunda doktorların bunu bilip uygulamama ve ya bilmeme ihtimalleri var mı acaba doktora bunu söylersem tedaviyi uygulama gibi bir durum olur mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammet.dmr

    Allah hasta olanlarımıza sağlığına tekrar kavuşup iyileşmeyi nasip etsin. Vefat edenlere de Allah sabır versin ve başınız sağolsun.
    Herkese yazdıkları için çok teşekkür ederim kimi yaşadıklarını kimi tavsiyelerini yazmış bana da yol göstermiş oldunuz. Tek tek tüm tavsiyeleri araştırıp değerlendirmeye çalışıyorum.
    Genellikle küba dışındaki tedaviler de alternatif tıp olarak doğal yöntemler sunulmuş fakat malesef şuan kuzenim hiçbir şey içip yiyemiyor. Kübadaki tedavi için maliyetini öğrenemedim bilen varsa yazarsa çok makbule geçer çünkü malesef ailesi kirada ve oldukça yüklü borçları var 800 lira muayenehane ücretini söylediğimde bile düşünüyorlardı sonradan kabul ettiler.
    Birde kuzenim kadın ve çocukları var bu kök hücre konusunda doktorların bunu bilip uygulamama ve ya bilmeme ihtimalleri var mı acaba doktora bunu söylersem tedaviyi uygulama gibi bir durum olur mu?

    Düşük bir ihtimal doktorun bilmeme durumu olabilir. Ama benim de bu konuda bilgim çok az. Doktora bir sorun isterseniz böyle bir şey varmış diye o sizi bilgilendirir. Eğer o doktorun bu konuda bilgisi yok ise bilgisi olan birine danışırsınız.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.