Şimdi Ara

KUVEYTTÜRK KAFAYI MI YEMİŞ ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuzenim KKB skoru yoktu geldi baya dil döktü uğraştık ettik falan filan derken zor da olsa 2.300 KMH açtırdım kendisine, direk kkb puanı 1700 oldu sebebi internet şubesini çok aktif kullanması ve adına olan faturalarını hiç geciktirmeden ödemesidir galiba yoksa 1700 den başlaması zor biraz. Tabi borç/limit dengesi de var 2300 KMH 0 borç.
    Kendisine ısrarla çok başvuru yapma demiş olmama rağmen bir haftada tamı tamına 10 başvuru yapmış 1 senede toplam 64 1700 puan oldu 1233 Kendisi daha genç ve ilerde şirket kuracak daha şimdiden Bankalar ile arasını sağlam kurmak istiyor fikrini gayet iyi buldum! daha şimdiden notu iyileştirmek ve bankalarda biraz limiti garantilemek iyidir iyidir iyi olmasına da 1 hafta ve 10 başvuru Kuveyttürk bankasına gittik işte benim için film orada koptu;
    Bloke teminatlı kredi kartı alacağız ve adamın dediği şey "Maalesef puanınıza baktığımda "1130" gözüküyor 1300 aşağısında puana kredi kartı vermemekteyiz yahu sen çıldırmışmısın siz kafayı mı yediniz abi bi bana söyleyin ya? ahhahahaha yahu bak hakaret edecem şimdi yakıştıramıyorum kendime!! yahu siz ger*zekalı mısınız evladım bi bana söyleyin? zaten puanım iyi olsa niye geleyim sana paramı bloke edip kart alayım Allah'ın manyakları!! böyle bi havalar falan "1300 puan altına kredi kartı veremiyorooz" gelde çıldırma şimdi olum kkb ile bir sorunu olmasa bu şahısın niye senin gibi ne yaptığı belirsiz bir bankadan gelsin blokeli kart çıkarsın lan manyak herif? günlerdir aklımdan çıkmıyor ya rezillik!!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.