Şimdi Ara

Kutusuz - Renegade Ops (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tarz oıyunlar telefonda olucak asıl acyaip sarar yada psvitaya gelcek ozaman süper olur
  • hak ettiği puanı almış ,tavsiye ederim...
    tşk inceleme için...
  • Oyunun fiyatı kısmına TR psn'deki fiyatı koyarsanız daha iyi olur bence.
  • Grafikler gerçekten çok güzel görünüyor hele ki o su grafiği dehşet geldi bana
  • 3 saate bitti ,harika oyun kesinlikle tavsiye ederim. C&C Generals ruhunu hatirlatti bu arada favorim buggy'yi kullanan surtuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 15 Kasım 2011; 19:24:08 >
  • Eğlenceli bir oyuna benziyor. Baştaki müzikte güzelmiş sanırım Zack Tempest'e ait.
  • Yalnız Video'nun Başındaki Müzik Eski WWE Güreşçisi Jeff Hardy'e ait. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09ege09

undefined
  • @09ege09

2003 yılındayız biz sen takıl kafana göre.
  • güzel ve faydalı inceleme eline saglık
  • beyler ben düz gidemiyorum wasd ile yön ver diyor düz gitmek baya zor yoksa ben mi yapamıyorum..birde gamepad taktım oyun görmedi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

beyler ben düz gidemiyorum wasd ile yön ver diyor düz gitmek baya zor yoksa ben mi yapamıyorum..birde gamepad taktım oyun görmedi ??

Oyunun asıl platformu konsollar olduğundan joypad için yapılmış. Klavye ile oynamanızı tavsiye etmem. Xbox joypadi ile ben oyunu sorunsuz oynuyorum. Yine de gördürmeyi başaramazsanız, Xpadder, ControlMK, JoyToKey tarzı programlarla joypadinize klavyedeki tuşları atayarak oynayabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

beyler ben düz gidemiyorum wasd ile yön ver diyor düz gitmek baya zor yoksa ben mi yapamıyorum..birde gamepad taktım oyun görmedi ??

Oyunun asıl platformu konsollar olduğundan joypad için yapılmış. Klavye ile oynamanızı tavsiye etmem. Xbox joypadi ile ben oyunu sorunsuz oynuyorum. Yine de gördürmeyi başaramazsanız, Xpadder, ControlMK, JoyToKey tarzı programlarla joypadinize klavyedeki tuşları atayarak oynayabilirsiniz...

eyvallah...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.