Şimdi Ara

KÜTÜPHANEYE GİDİYORUM ARKADAŞLAR. edit: GİTMEZ OLAYDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tyt mat 1 konu

ve eve gelice kimya 1 konu ve

tyt geo bir konu

umarım yetişir ya. neyse bırakmak yok hadi görüşürüz gelince editlerim. cevap yazarım sonra sizlere. hadi by by

kütüphane kapalıymış arkadaşlar. bende diğerine gittim o da kapalıymış.

en son olarak diyanetin kütüphanesi vardı mecbur kalarak girdim içeri ( içeri merhaba diyerek girersen almıyorlar selamun aleykum ve berekatu diyecekmişsin şaka tabi :d)

neyse dedik girdik içeri çay kahve vs ısmarladılar çok sıcak davrandılar sohbet ettik ( hafifden ınancımın düşük olmasının dışında birşey yok tabi :D). neyse tartıştık felan. adamlar atatürk düşmanı çıktı iyimi bende dedim sizin ideolojinizin düşmanıyım dedim (benden bir yada iki yaş büyük insanlardı) adres isteyen olursa vereyim sizde gitmeyin o gençlik merkezine. (adamların islam anlayışı arap bedeviliğinden farkı yok bunu onlarla konuştuktan sonra fark ettim ve kızlar giremiyor galiba içeri hiç göremedim. ama yersen gençlik merkezi. yemin ediyorum adamların bana dediği cümle şu, konu konuyu açtı ve dediği laf şuydu;; ya kardeşim sen misal gezen tozan sürekli, üniversiteye oraya buraya giden bi kızlamı yoksa evde oturan sadık namuslu bir kızlamı evlenirsin? diye sordu beynimden vurulmuşa döndüm.) neyse atatürk meselesinden sonra kayışlar koptu tabii.çıktım eve geldim 3 saat önce. ( ev kütüphane arası çoook çook uzak adıyamanda yaşayan varsa bilirler.) gittim tyt mat konusunun yarısına kadar geldim 2 saat önce şimdi de yatıyorum sırt üstü birazdan kalkıp gene çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 31 Ağustos 2019; 23:15:53 >

• şuan otobüsteyim de eğer kütüphane de yer bulamazsam inanın çok üzülürüm ya. bide başkasının yanına oturamıyorum nedense çok utanıyorum.
  • Lann yorum yazsanıza çocuğun konusa. Kimse yazmayınca garibim kendisi yazmak zorunda kalmış :D
  • sabaha kadar konuşsan da bir şey değişmicek onlar için.

adamlarla tartışacağına ders çalışaydın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: newweapon32

sabaha kadar konuşsan da bir şey değişmicek onlar için.

adamlarla tartışacağına ders çalışaydın ya
    utandım hocam ne diyim adamlara ben ders çalışacam kalkman-m lazım desem ayıp olacağını düşündüm fakat keşke böyle yapsaymışım olmadı ama. şerefsizlerle boş yere vakit kaybettik
  • insanların görüşlerine saygı duymalıyız herkes her şeyi düş... şaka tabi lan Atatürk düşmanlarının ben awk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoğurtlu Ayran -- 31 Ağustos 2019; 23:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik bir ortama girmiş oldun.kutuphane saatlerini de öğrenmişsindir.ona göre gidersin artik.
    İyi çalışmalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Threshin hooku

Değişik bir ortama girmiş oldun.kutuphane saatlerini de öğrenmişsindir.ona göre gidersin artik.
    İyi çalışmalar.
    resmi tatilmiş hocam kapanış saati değilmiş. 30-31 ağustos tatilmiş.

hay ben böyel ortamın hocam. ortam mı denir bunlara. şerefsiz adiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDF731650

Lann yorum yazsanıza çocuğun konusa. Kimse yazmayınca garibim kendisi yazmak zorunda kalmış :D
    çok yalnızım hocam bi konuma cevap yazan bile yok anlıyor musun?
  • Helal olsun sana tebrik ediyorum wp grubum var bana pm at alicam seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeyevna

Helal olsun sana tebrik ediyorum wp grubum var bana pm at alicam seni
    güzel şaka.
  • Hayir saka degil wp grubum var gelmek istersen gel
  • Adiyamani en basta yazsaydin anlardik zaten okumaya gerek kalmadan.

• Annemin tarafı doğuda oturuyor en son 2 sene önce yanlarına gittik dışarıda teyzemle yürürken pantolon ve tişört giymiş bir kıza kolları açık diye o. demişti yarılmıştım
    O geldi aklıma doğu insanımız öyle maalesef 3-5 şehir dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDF731650

Lann yorum yazsanıza çocuğun konusa. Kimse yazmayınca garibim kendisi yazmak zorunda kalmış :D
    Bkz: (fıkrasına gülünmeyen adam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 1 Eylül 2019; 9:45:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Polizom

Bkz: (fıkrasına gülünmeyen adam)

Alıntıları Göster

• Benim fikrim belli, misal ben asla Atatürk Derneğinin lokaline gitmem,
    Sen de denize girmişsin, ıslanmadan çıkmak istiyorsun
    Diyanetin kütüphanesine gitmişsin, seni Atarürk hitabesiyle karşılayacak değiller.Tabiki hoşuna gitmeyecek şeyler duyacaksın.Bi daha aklına fikrine uymayan yere gitmezsin artık

• Diyanetin Kütüphanesinde ne işin var senin? Bi de utanmadan gelmiş burda küfrediyorsun.Karakterli ol biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Benim fikrim belli, misal ben asla Atatürk Derneğinin lokaline gitmem,
    Sen de denize girmişsin, ıslanmadan çıkmak istiyorsun
    Diyanetin kütüphanesine gitmişsin, seni Atarürk hitabesiyle karşılayacak değiller.Tabiki hoşuna gitmeyecek şeyler duyacaksın.Bi daha aklına fikrine uymayan yere gitmezsin artık
    diyanette Atatürk'le karşılayacak değiller mi? o diyaneti kim kurmuş aç bi oku da öğren kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.