Şimdi Ara

Kütüphaneden kitap tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hergün en az 30 dk kitap okuma kararı aldım.onun için kütüphaneden hangi kitapları almamı önerirsin?bide dediğiniz kitabı nasıl bulucam?böyle aksiyon dolu kitaplar olsun.film izlermiş gibi zevke geliyim.

• Metro 2033-2034
  • gösteri peygamberi, görünmez canavarlar ve tıkanmayı tavsiye ederim. yeraltı edebiyatı diye bir bölüm varsa kütüphanede orada bulabilirsin.
  • hocam bu kitabı nasıl bulabilirim kütüphaneden.kütüphaneye en son 1 sene önce gitmiştim.gözlemlediğim kadarıyla karsı karsıya 2 yer vardı.biri tarih islam vs kitapları diger yerde ise roman tarzı kitaplar.böyle sütun sütun du ve harfler vardı.şimdi ben kütüphaneden aradıgım kitabı nasıl neye göre bulucam.
  • wntd1903 kullanıcısına yanıt
    gayri resmi kitaplarmı su yeraltı edebiyatı bölümü.bikere gitmiştim kütüphaneye.ordada karsı tarafta tarih din vs kitapları diger tarafta ise roman tarzı kitaplar vardı.roman tarzı kitapların bulundugu bölüm kücüktü sanki.bir sınıfın biraz büyük alanı kadardı.filmlerdeki gibi cok büyük bir alan deildi :D.
  • hocam bu kitap kütüphanede bulunurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

hocam bu kitabı nasıl bulabilirim kütüphaneden.kütüphaneye en son 1 sene önce gitmiştim.gözlemlediğim kadarıyla karsı karsıya 2 yer vardı.biri tarih islam vs kitapları diger yerde ise roman tarzı kitaplar.böyle sütun sütun du ve harfler vardı.şimdi ben kütüphaneden aradıgım kitabı nasıl neye göre bulucam.

Roman kategorisine giriyor.Tür olarak bilim kurgu olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    4 ay önce açıldı
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki vardır
  • Bilim kurgu seversen douglas adamsin bütün kitaplarını önerebilirim her birini en az 3 defa bitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.